3. august 2023

Forventer svært opgør: “Kampen skal være på SIF’s præmisser”

De klassiske SIF-dyder skal i spil, hvis sæsonens første sejr skal i hus fredag aften mod Vejle Boldklub, mener Kent Nielsen.

Fredag aften skal de første tre point på kontoen med Vejle Boldklub.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her: https://billet.silkeborgif.com/

Opgaven mod VB bliver en helt anderledes nød at knække end de to hidtidige kampe i sæsonen mod Brøndby IF og FC Midtjylland.

Det fortæller cheftræner Kent Nielsen, der forventer en hård duel fredag aften.

– Jeg har enorm respekt for Vejle, og det bliver en helt anden kamp end mod både Brøndby og FCM, der gik meget aggressivt op på os. Det forventer vi ikke, Vejle gør på samme måde. De er meget velorganiserede, kompakte og besidder masser af fysik og power. Det skal vi modstå og få kampen over på vores præmisser, siger Kent Nielsen og uddyber.

– Vi skal helt op på vores topniveau og sørge for at være hurtige og bevægelige. Derudover skal vi holde meget bedre fast i bolden end i Herning, for ellers straffer Vejle os på omstillinger. Taktisk og spillemæssigt kommer der til at være lighedspunkter som kampene mod Lyngby og Horsens senest i foråret, men vi spiller vores eget spil, som vi er dygtige til, når det kører for os.

Både SIF og VB har indledt sæsonen med to nederlag, og derfor dufter det ifølge flere eksperter af en tidlig nøglekamp i 3F Superligaen fredag aften.

Den køber Kent Nielsen dog ikke helt.

– Jeg forstår godt rationalet udefra, og jeg er enig i præmissen så langt, at vi vil få mere ro fra omverdenen, hvis vi sætter tre point på kontoen fredag aften. Men der er mange måder at skrabe de point sammen, som vi skal bruge til at opnå målet efter 32 kampe. Så på den facon kommer vi ikke til at gøre noget anderledes frem mod AGF-kampen uanset om vinder mod Vejle eller ej, sig cheftræneren.

Det er klokken 19.00, der er kampstart mod Vejle Boldklub på JYSK park.

Fanzonen åbner som altid to timer inden kickoff.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen