4. juni 2024

Fornyelse og salg af sæsonkort og abonnement åbner torsdag

Læs alt om fornyelse og salg af sæsonkort samt abonnement til den Røde Tribune for sæsonen 2024/2025.

Den netop overståede sæson har været særdeles begivenhedsrig og blev kronet med den fantastiske pokaltriumf i Parken den 9. maj.

Sejren i pokalfinalen betyder, at Silkeborg IF i den kommende sæson skal ud prøve kræfter med nogle spændende bekendtskaber i Europa.

I 3F Superligaen spillede SIF flere store kampe i mesterskabsspillet, hvor vi havde en afgørende fod i fordeling af medaljer, og samtidig betød top-seks-placeringen en fornyet adgangsbillet til landets bedste fodboldrække efter sommerferien.

Skal du være sikker på en plads til de kommende oplevelser på JYSK park– så er det fra torsdag den 6. juni kl. 10.00, du skal købe sæsonkort.

Har du abonnement til Den Røde Tribune, skal du ikke gøre noget – så er du allerede klar til sæsonen!

Fordelene med sæsonkort eller abonnement:

  • Adgang til hjemmekampe i 3F Superligaen på JYSK park.
  • Adgang til pokalkampe på JYSK park (indtil finalen).
  • *Forkøbsret til hjemmekampe, når vi spiller i Europa i sæsonen 24/25 (48 timer til at købe inden det går i alment salg). Giver mulighed for køb af 2 stk. billetter pr. sæsonkort eller abonnement.
  • Mulighed for præmie – **VIP-forplejning til udvalgt kamp, hvis du har en god belægningsgrad sæsonen igennem – samt mulighed for at vinde sixpack.
  • To fribilletter til udvalgte kampe (tag en ven med til fodbold).

* Vær opmærksom på, at der til europæiske hjemmekampe kun udbydes nummererede siddepladser – også på Den Røde Tribune. Du er som sæsonkortholder desværre ikke garanteret din normale plads, da en del sæder skal allokeres til udehold, UEFA og UEFA-partnere.
**Vilkår ses på hjemmesiden.

Sæsonkort på hele stadion for sæsonen 2023/2024. – starter fra 1000 kr. om året.

Der åbnes op for køb af sæsonkort fra torsdag den 6.juni kl.10.00  

Eksisterende sæsonkortholdere får forkøbsret til det samme sæde som hidtil – dog skal fans med sæsonkort på Familietribunen finde nye pladser fra sæsonen 24/25. Det sker, fordi netop de sæsonkortholdere har oplevet at blive rykket rundt på stadion til flere kampe i den forgangne sæson.

Noget lignende kan til tider ske fremover, da vi ønsker en større fleksibilitet på tribuneafsnittet. Derfor skal du, hvis du har sæsonkortholder på Familietribunen, finde en ny plads. Det vil stadig være muligt at købe pladser til Familietribunen i løssalg.

Fra åbningen af salget af sæsonkort og abonnement er der mulighed for generhvervelse af sin plads frem til den 19. juni kl. 10.00.  Alle sæsonkortholdere får en direkte mail med tilbud om generhvervelse af den sædvanlige plads –og du skal aktivt ind og generhverve din plads.

Husk at have kontaktoplysninger i opdateret stand. Du kan tilgå din konto efter den 6. juni og forlænge dit sæsonkort.

Fysisk kort:

Alle nye sæsonkort og abonnementer kommer til at foregå som digitale kort på telefonen – men det er muligt at tilkøbe et fysisk sæsonkort for 100,- kroner ekstra. Med et abonnement slipper man for at gentegne sit sæsonkort hvert år, og man har fri adgang til Superliga- og pokalkampe på JYSK park, indtil man opsiger abonnementet. Automatisk kortbetaling sker hver måned.

På det almindelige billetsalg tilgår mindre prisstigninger på voksenbilletter til Den Røde Tribune, Familietribunen og Kristiansen Corner, der stiger fra 110,– til 120,- kroner for voksne og fra 55 til 65,- for børn under 16 år. På Mascot Tribunen stiger priserne fra 140,- til 150,- for voksne og 85,- til 95,- for børn (20,- kroner dyrere ved dørsalg).

Almindeligt sæsonkort til Den Røde Tribune og Kristiansen Corner koster 1000,- kroner for voksne, 600,- kroner for børn og 900,- kroner for pensionister. Til Mascot Tribunen er priserne – 1800,- kroner for voksne, 900,- for børn og 1300,- for pensionister.

Se udførlig guide til fornyelse af dit sæsonkort fra 2024/2025 her!

Abonnement på C1: kr. 90,- for voksne og 50,- for børn (U/16)

Der er stadig mulighed for at få sæsonkort til Den Røde Tribune i abonnementsform – det betyder, at man kan sikre sig adgang til alle hjemmekampene i både 3F Superligaen og Pokalen – der er en prisstigning/ tilretning – så for kun 90,- kroner om måneden (og 50,- kroner for børn under 16 år) – får du adgang til stadion.

Eksisterende abonnenter til C1 skal ikke foretage sig noget. Deres abonnement kører bare videre og er klar til næste sæson. Som for nye abonnementer vil der være en prisstigning til (90 voksen/50 Børn). Der kommer en mail ud med oplysning om tilretningen.

Med et abonnement slipper man for at gentegne sit sæsonkort hvert år, og man har fri adgang til Superliga- og pokalkampe på JYSK park, indtil man opsiger abonnementet. Automatisk kortbetaling sker hver måned.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion – tegn abonnement og sæsonkort på https://billet.silkeborgif.com/

Læs mere om priser og find yderligere information / vejledninger her: https://www.silkeborgif.com/jysk-park/saesonkort/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen