29. november 2018

Fin talent-test mod Randers

SIF spillede U16-kamp mod Randers onsdag aften og vandt 2-1 i en fin test.

SIF vandt onsdag aften en testkamp med 2-1 over Randers med et U16-hold bestående af spillere fra årgang 2003 (1. års U17-spillere) og årgang 2004 (U15-spillere).

– Jeg synes, at der var rigtig fine takter og et godt teknisk niveau fra mange af spillerne. Vores pres og genpres var til tider også fint og indsats var bestemt i orden. Vi spillede, specielt i 2. halvleg, for direkte, og vi så bedst ud, når vi fik vendt spillet ind over midten og angrebet i modsatte side, siger U17-træner Jesper Mikkelsen, der også var fint tilfreds med at de U15-spillere, der for første gang spillede to gange 45 minutter (mod 2 gange 35 i U15 Ligaen) stod godt imod.

I 1. halvleg lykkedes SIF mange gange med at spille forbi Randers’ første pres og blive retvendte i mellemrummet. Derfra kom drengene dog for få gange i afslutningsspil. Yunus Akbayir scorede efter et hjørnespark efter 10 minutter, og Randers udlignede efter 36 minutter efter en omstilling.

I 2. halvleg fik hjemmeholdet mere tid på bolden, og det betød, at SIF kom for langt tilbage på banen. I det sidste kvarter vendte det dog lidt igen, og SIF fik igen scoret efter et hjørnespark, da Johan Groth sparkede en returbold i nettet.

SIF’s U17 hold skulle egentlig have spillet efterårets sidste kamp lørdag mod AaB på JYSK park, men kampen er blevet udsat til april næste år. Dermed har både U15 og U17 spillet årets sidste turneringskamp.