28. november 2018

450 sponsorer havde en herlig aften

450 sponsorer havde en herlig aften

SIF havde flyttet sin traditionsrige julefrokost for klubbens sponsorer fra JYSK MUSIKTEATER til JYSK park. Det blev en stor succes.

Julen er sædvanligvis traditionernes tid. Men for SIF’s ellers så traditionsrige julefrokost for klubbens sponsorer, var der tale om en voldsom forandring i år. Julefrokosten blev afholdt tirsdag aften for omkring 450 af klubbens sponsorer, men det foregik ikke som vanligt i JYSK MUSIKTEATER. SIF havde valgt at flytte julefrokosten “hjem” og afholdt den på JYSK park. At dømme efter stemningen på aftenen, var det en stor succes.

Arrangementet blev indledt med en panel-debat i Reimar Foyeren, hvor gæsterne over en øl eller et glas vin lyttede til SIF-direktør Kent Madsen, sportschef Jesper Stüker og cheftræner Michael Hansen svare på spørgsmål om året, der er gået, fra chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis. Efter seancen i foyeren på en halv time var der sild og fiskefilet til gæsterne i Eniig Loungen, og inden det store jule-tag-selv-bord med lækkerier fra Hotel Radisson Blu Papirfabrikken, leverede Lars Lilholt Band en veloplagt minikoncert, der satte gang i både klapsalver og syng-med stemmer.

Efter hæder til mangeårige, loyale sponsorer, præsentation af årets kunstværker ved Henrik Omme, Galerie Moderne Silkeborg og overrækkelse af trøjer til SIF’s SuperSponsorer, sluttede aftenen med kåringen af Årets Mål (Stephan Petersen) og Årets Spiller (Magnus Mattsson).

Læs mere om sponsorjulefrokosten her:
Mattsson kåret som årets bedste i 2018
Stephan P. scorede årets mål i SIF i 2018
Lars Lilholt gav Mads Emil Madsen råd om mål-jubel
SIF hædrer loyale sponsorer
Kunstværker revet væk ved SIF’s julefrokost

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen