28. november 2018

Kunstværker revet væk ved SIF’s julefrokost

Kunstværker revet væk ved SIF’s julefrokost

Som en del af Galerie Moderne Silkeborgs sponsorat i SIF blev der tirsdag aften præsenteret kunst af Ole Aakjær. 17 kunstværker blev solgt på få minutter.

Der gik ikke mange minutter, fra indehaver af Galerie Moderne Silkeborg, Henrik Omme, havde præsenteret årets kunstværker ved SIF’s sponsor-julefrokost tirsdag aften, før der var udsolgt. Som en del af sponsoraftalen mellem Silkeborgs internationale galleri og Silkeborg IF stiller Galerie Moderne Silkeborg hvert år et antal kunstværker til rådighed for fodboldklubben, som kan sælge dem videre til sine sponsorer.

I år var værkerne 17 akvareller af kunstneren Ole Aakjær, der siden sin første udstilling for fire år siden har høstet stor popularitet. Aakjær afholdt sin første separat-udstilling i Galerie Moderne Silkeborg i maj i år, hvor alt blev revet væk, og i øjeblikket er han i New York, hvor han i dag åbner en stor udstilling efter at hans akvareller har vakt stor interesse i den amerikanske storbys kunst-miljø.

De 17 små akvareller med Ole Aakjærs karakteristiske kvindeportrætter er en særlig produktion til Silkeborg IF kaldet SIF Collection, og efter Henrik Ommes præsentation fra scenen i Eniig Loungen opstod der kø ved akvarellerne, der blev solgt på få minutter.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen