19. september 2022

Fansene forbløffer mig gang på gang

Oliver Sonne begik både et kontroversielt VAR-straffespark og udlignede til 1-1, da Silkeborg IF søndag eftermiddag tabte 3-2. Efter kampen roste han især de mange medrejsende SIF-fans.

På trods af et tvivlsomt straffespark til hjemmeholdet fra Randers, mener Sonne ikke, at dommerfejl skal være udslagsgivende – højrebacken vil se mere kynisme og koncentration i alle 90 minutter.

– Det er ekstremt irriterende, at vi tabte i dag. Jeg synes egentlig, at vi spillede en god kamp, men vi var ikke kyniske nok, når vi skulle være det, og så ender man uden point, hvilket bare er megaærgerligt. 1. halvleg var god, men 2. halvleg var meget svingende, hvor Randers havde 5-10 gode minutter, hvor de dominerede. Vi skiftede lidt ud undervejs, så jeg mener ikke, at man kan give træthed skylden for, at vi tabte i dag, kommenterede Oliver Sonne inden han reflekterede over det straffespark, som han begik kort inde i 1. halvleg.

– Vi fik et straffespark imod os i 1. halvleg, som jeg ikke synes, skulle have været der. Dommeren sagde, at min arm var i en unaturlig position, men jeg brugte min arm til at vende mig med – hvis jeg ikke skulle have armen dér, ved jeg ikke hvor. Generelt mangler jeg en klar linje fra dommeren samt en fornemmelse af, at dommeren selv har styr på, hvornår der skal dømmes straffe, og hvornår der ikke skal. I Øjeblikket er vi lidt uheldige, hvad angår dommerkendelser – nogle gange er det stolpe ind, og andre gange er det stolpe ud, og lige for tiden er det stolpe ud med dommerne. Men i sidste ende er det os selv, der skal være mere kyniske og score på de chancer, som vi har, lød det fra Sonne, inden han kommenterede på det mål, han satte ind til 1-1 i første halvleg.

– Det er altid rart, at man kan hjælpe holdet og score et mål. Det var en super bold fra Kusk, som jeg heldigvis ramte godt. Det er selvfølgelig dejligt, at den gik ind, men i sidste ende er det resultatet, der tæller. Det er en utrolig stærkt Superliga i år, hvor alle hold kan slå alle, og hvis man ikke er koncentreret i alle 90 minutter, bliver man straffet, som vi gjorde i dag. Vi skal være mere kyniske foran mål og mere koncentrerede defensivt, konstaterede Sonne, inden de mange medrejsende SIF-fans fik et par ord med på vejen.

– Det er helt vanvittigt, hvad de fans har gang i for tiden. Det er en stor udvikling, som fansene også har været igennem i takt med, at holdet er blevet bedre og spiller bedre. Fansene forbløffer mig gang på gang – det er vildt, hvor mange SIF-fans, der samler sig på de forskellige stadions hver weekend. Det er altid dejligt at mærke, at de er med hvor end vi spiller, afsluttede en tydeligt stolt Oliver Sonne.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen