19. september 2022

Vanskelig weekend i U-eliten

U17 tabte stort i København trods dobbeltscoring af Lasse Abildgaard, mens både U14 og U13 tabte snævert i Aalborg. Læs reaktioner på weekendens kampe i ungdomseliten her.

U17: FC København – Silkeborg IF 6-2 (3-2)
Mål SIF: Lasse Abildgaard x 2

– U17 var på en svær opgave i København mod et rigtigt godt FCK-hold, der også topper ligaen. Vi kan ikke sætte en finger på, at FCK vinder kampen, men vi havde vores muligheder undervejs, og kynisme i de to felter var afgørende. Vi var på 2-2 og havde muligheder, da der stod 4-2, men de scorede tre mål på standarter. Et straffespark, indlæg efter frispark og hjørne. Vi havde udfordringer med at løse vores opbygningsspil på målspark. Vi havde dog rigtigt fint styr på vores opbygningsspil, når de stod lavt, og herfra scorede vi også et utroligt flot mål. Det var en utrolig lærerig kamp, hvor der er en masse, vi skal tage med videre. Men vi skal have mere intensitet til træning, så vi kan lære at spille i højt tempo hele tiden. Derudover skal vi lære at forsvare med intensitet både i det høje pres og i det lave pres, lyder dommen fra U17-cheftræner Kim Leth Andersen.

U14: AaB – Silkeborg IF 3-2 (2-2)
Mål SIF: Sebastian Helbo og David Stojanovic

– Effektiviteten foran mål var vel det eneste parameter, hvor AaB var os overlegne. Desværre var det også nok til at besejre os, da vi ikke selv fik udnyttet overtaget i spil og chancer til mere end to mål. I 1. halvleg kom vi foran efter 5 minutter efter et fint og gennemført angreb, hvor tilbagevendte Sebastian Helbo kynisk og resolut sparkede Mads Jørgensens fine stikning i dybden forbi AaB- keeperen. Udligningen indkasserede vi desværre minuttet efter, hvor en lang bold og et sammenstød i vores bageste rækker gav en AaB-spiller et tomt mål at trille bolden ind i. Vi svarede dog fint igen og kom igen foran takket være en god soloaktion, hvor David Stojanovic sparkede bolden utageligt op i det ene målhjørne fra distancen. Et gult kort til Marius Tange i målet resulterede i 10 minutter i undertal frem mod pausen. Overtallet udnyttede AaB til at bringe sig på 2-2 efter et hjørnespark. I 2. halvleg fortsatte vi med at skabe chancer gennem godt spil på bolden. Desværre havde vi ikke taget træfsikkerheden med ind på banen. I stedet slog AaB til på en flot soloaktion, hvor en dribletur ind gennem vores forsvar sluttede med en afslutning op i modsatte målhjørne til 3-2. Vi må derfor nøjes med at glæde os over, at præstationen på mange måder var rigtig god – og at resultatet desværre også står i skærende kontrast til, at vi lykkedes med meget af det spil, vi helst vil stå for, siger U14-træner Peder Henriksen.

U13: AaB – Silkeborg IF 6-4 (5-1)
Mål SIF: Kristian Bloch, Magnus Naur, Alexander Nysom, Victor Johanssen

– Vi mødte i dag et teknisk stærkt AaB-hold, som var gode på kuglen i deres 1v1 aktioner. De gav os nogle udfordringer i deres snævre spil og driblinger, som vi havde svært ved at styre. Vi var fint med i de første 15 minutter, men lukker derefter for nemt 4 mål ind på kun 11 minutter. Vores udtryk i 2. halvleg var markant anderledes, hvor vi var mere aggressive og havde mere sammenhæng i presset. Vi fik nogle gode erobringer og kom derefter til nogle gode chancer og muligheder. Jeg synes, vi kom rigtig godt igen, og jeg mener, at hvis vi kunne minimere de personlige fejl, som koster os dyrt, så ville vi også kunne få minimum 1 point med fra kampen, fortæller U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen