8. februar 2019

eSport: SIF skriver kontrakt med stortalent

eSport: SIF skriver kontrakt med stortalent

Silkeborg IF har sikret sig forstærkning til den kommende sæson i eSuperligaen, hvor Mike Sanchez Nielsen bliver ny mand på holdet.

I sidste uge blev det præsenteret, at der også kommer en sæson to af eSuperligaen.

Første udgave endte med en Brøndby-sejr, mens Silkeborg IF blev slået ud i kvartfinalen af FCK. Alle klubber fra første sæson fortsætter i den nye, hvor der dog kommer ændringer i holdopstillingerne. Transfervinduet er nemlig stadig åben, og her har SIF allerede sikret sig en væsentlig forstærkning.

Den 17-årige Mike Sanchez Nielsen er nemlig ny mand på holdkortet i SIF, som stadig tæller Jesper “Pilm” Prang og Adel “Adellovich” Daher. Dermed får SIF mulighed for at ændre i besætningen undervejs i turneringen.

– Det er jeg utrolig glad for. Det er en stor mulighed for mig, så det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Mike Sanchez Nielsen, som online er bedre kendt som Danish_player69. Her har han gået 30-0 i den ugentlige weekendliga, og dermed placeret sig i top100 i verden. Sanchez bor til daglig i Glæsborg i nærheden af Grenå.

En stærk trio
SIF’s nye eSports-spiller ser frem til at deltage i eSuperligaen, som han fra fjernsynsskærmen har fulgt med stor interesse.

– Det er et mega seriøst arrangement, hvilket er noget, jeg synes er vildt fedt. Jeg har ikke den store erfaring med live-events, så det bliver også en opgave at se frem til, fortæller Sanchez, som håber at SIF’s to mere erfarne FIFA-spillere, kan være med til at guide det unge talent.

– Det er klart en af grundene til, at jeg ser så meget frem til at komme med på holdet. De er begge rigtig gode spillere, og har også før vist sig som virkelig gode trænere, så det ser jeg frem til, fortæller SIF’s nye eSport-spiller.

eSuperligaen starter den 26. februar, og vil fremover blive afviklet tirsdag og onsdag i syv uger frem. Turneringen afsluttes igen i år med et stort finalestævne, hvor vinderen af sæson to skal kåres. Finalestævnet er sat til lørdag d. 20. april.

Facts om Mike Sanchez Nielsen:
Er 17 år
Bor i Glæsborg
Favoritspillere i FIFA: Neymar og Eusebio
Spillestil: Boldbesiddende med en god defensiv
Gamertag i eSuperligaen: Sanchez69

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen