10. februar 2019

Okkels: Sgu lækkert at være hernede

Okkels: Sgu lækkert at være hernede

SIF-holdet ankom lørdag aften til Tyrkiet. Her til formiddag havde holdet så deres første træningspas i Tyrkiet, som indtil nu har været en god oplevelse.

SIF-holdet er i gang med træningslejren i Tyrkiet. Holdet havde i formiddags den første træning, som blev afholdt på Hotel Miracles træningsanlæg, som ligger et kvarters kørsel fra hotellet.

– Man skal lige vænne sig til at komme på græs igen. Men mega lækkert vejr, lækre forhold og et godt hotel vi bor på, så der er gode forudsætninger for at gøre det godt, lød det efter træningen fra Jeppe Okkels, som glæder sig over, at holdet får spillet på græs igen som optakt til forårets kampe i NordicBet Ligaen.

– Det er altid fedt, synes jeg. Det dufter lidt mere af fodbold, når man er ude på sådan en bane her. Kunsten derhjemme er lidt nemmere at spille på, men det skal man vænne sig til. Det er jo sådan en bane her, man spiller på, når vi skal ud i nogle af de svære udekampe i første division. Der kan godt være nogle rigtig ringe baner, så det er meget god læring, tænker jeg, lige at komme ned og spille på noget græs igen, fortæller Jeppe Okkels, som indtil videre har fundet sig godt tilpas i det tyrkiske.

– Det er sgu lækkert at være hernede, konstaterer han.

I morgen (mandag) spiller SIF holdets første træningskamp. Modstanderen er armenske FC Banants. Kampen starter kl. 15.00, og bliver spillet på Miracle Hotels træningsanlæg. Anlægget har adressen: Kemerağzı Mahallesi, 07119 Aksu/Antalya

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen