22. januar 2021

Emil Holten: Vi vil skærpe os mod de bedste

For anden gang på fire dage skal SIF op imod et superliga-hold i forberedelserne til foråret. Det passer SIF-angriber Emil Holten fint. 

SIF-angriber Emil Holten kan se frem mod den anden kamp på fire dage, når SIF søndag møder Vejle i en testkamp på JYSK park. Samtidig er det endnu en modstander fra den bedste række, der venter, og det passer SIF-spidsen godt.

– Det er fedt at møde superliga-hold i optakten. Vi vil gerne spille mod de bedste hele tiden og skærpe os på den måde. Vejle er en fed modstander, så vi glæder os til kampen, siger Emil Holten, der helst ser, at der bliver scoret lidt færre mål – i hvert fald imod – end det var tilfældet onsdag, da SønderjyskE vandt 5-3 på JYSK park.

– Vi vil gerne undgå fem mål imod. 1. halvleg mod SønderjyskE var meget låst (0-1 ved pausen – red.), og så blev der åbnet fuldstændig op i den sidste halve time. Men nu må vi se. Vi kan godt lide at lave mange mål, men vi kan også godt lide at forsvare os godt, så jeg håber ikke, at der kommer lige så mange mål imod som i onsdags, siger Emil Holten.

Se hele interviewet med Emil Holten ved at klikke på video-ikonet øverst på siden.

SIF livestreamer kampen via Facebook og YouTube.

Klik her for adgang til livestream på YouTube.

Kampen spilles uden tilskuere på grund af corona-situationen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen