22. januar 2021

Kent Nielsen vil se skarphed og færre fejl

SIF møder søndag Vejle i forårs-forberedelsernes anden testkamp. Igen er det på JYSK park, hvor cheftræner Kent Nielsen gerne vil se mere rytme hos sit hold. 

SIF spiller søndag forberedelsesprogrammets anden testkamp, når Vejle kommer på besøg på JYSK park. Onsdagens oplevelser mod SønderjyskE er ved at være fordøjet, og SIF-træner Kent Nielsen har nogle enkelte punkter, hvor han gerne vil se klare forbedringer i forhold til 3-5 nederlaget mod sønderjyderne.

– Jeg har kigget kampen igennem igen, og selvfølgelig er jeg stadig ikke tilfreds med, at vi lukker fem mål ind. Kigger man på de fire af de fem er de vel i kategorien af mål, man normalt ikke forventer at indkassere. Derfor vil jeg gerne søndag se, at vi får luget ud i store individuelle fejl, og jeg vil også gerne se, at vi i vores gennembrudsspil kommer til mere, end vi gjorde mod SønderjyskE. Her var vi i 1. halvleg ikke skarpe nok i de gunstige situationer, vi spillede os til, og i 2. halvleg kom vi ikke frem til så mange af de situationer, men alligevel scorede vi tre mål. Mod Vejle skal vi gerne blive farligere i de gunstige situationer, vi spiller os til, siger Kent Nielsen efter fredagens træning.

Mere rytme og tydelighed
– Nu er den første kamp lagt til side, så nu vil jeg gerne se lidt mere rytme og mere tydelighed i spillet. 2. halvleg mod SønderjyskE var rodet fra vores side, mens der i 1. halvleg var en fin struktur, så jeg vil gerne se, at vi kan spille en hel kamp, hvor det ikke bliver så rodet, siger Kent Nielsen, der stadig har en målsætning om at bruge truppens bredde, men ikke helt på samme måde som i onsdags, hvor SIF stillede med to forskellige hold, ét i 1. halvleg og ét i 2.

– Der vil stadig blive skiftet en del ud, men det kan godt være, at der er flere, der får lidt længere tid. Men vi ligger og kører hårdt på i øjeblikket, spillerne har ikke haft en fridag siden søndag, så der vil ikke være ret mange, der kommer til at spille alle 90 minutter, slår Kent Nielsen fast.

Uvished om Helenius
På mandskabsfronten har han endnu ikke helt overblik over, hvem der er til rådighed. Nicklas Helenius har været syg i ugens løb (ikke covid-19) og kan sandsynligvis træne med lørdag. Herefter vil Kent Nielsen beslutte, om han skal i spil til søndag. Wessam Abou Ali afventer de sidste prøver i forbindelse med sit efterforløb ovenpå covid-19 og er dermed ikke i spil til søndag, mens Milan Massop, der fik de første 25 minutter i kamp efter halvandet års skadespause, har været på skånekost torsdag og fredag. Også her vil cheftræneren tage stilling til hans deltagelse efter lørdagens træning.

SIF livestreamer kampen via Facebook og YouTube.

Klik her for adgang til livestream på YouTube.

Kampen spilles uden tilskuere på grund af corona-situationen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen