8. april 2019

Efter fire kampe uden nederlag: U15 fik én over nakken

Efter fire kampe uden nederlag: U15 fik én over nakken

Forårets femte kamp gav U15 det første nederlag. Og det blev et stort ét af slagsen: 1-5 mod Viborg.

SIF’s U15 hold er gået igennem de første fire kampe i foråret uden nederlag, men lørdag i Viborg gik den ikke længere. SIF fik – med træner Casper Røjkjærs ord – “én over nakken. Viborg vandt kampen 5-1.

– Vi starter egentlig kampen godt og trykker Viborg helt i bund og vi har lidt tilløb til chancer, uden det dog bliver rigtig farligt. Sådan så kampbilledet ud kampen igennem. Viborg stod dybt, og vi prøvede og prøvede, men uden den fornødne kvalitet, konkluderer Casper Røjkjær.

Mens SIF skulle lykkes med en del for at blive farlige, så det lidt anderledes ud for Viborg, som hele tiden lurede på omstillinger. og det var det, SIF kampen igennem blev straffet på. Hver gang SIF-holdet mistede bolden, gik det stærkt mod mål, og SIF var ikke på forkant i restforsvaret, og oveni kunne drengene ikke matche Viborgs forreste på hverken fart eller fysik.

– Vi skal øve os i at være i bedre balance, men også spille med større tekniske kvalitet, så vi ikke render og taber boldene på nogle af de farligste steder. I dag var det bare ikke godt nok hele vejen rundt, og jeg så også et Viborg-mandskab, som ville det noget mere end og. Det skal vi rette op på, siger Casper Røjkjær og tilføjer:

– Jeg er ikke i tvivl om, at vi lærte rigtig meget af kampen. Vi skal blive bedre til at nedbryde hold, der står dybt i banen og vi skal kunne navigere i små rum. Det skal kombineres med en bedre balance og mere forudseenhed i restforsvaret, siger U15-træneren, der ikke er i tvivl om at hans drenge er klar til at levere en bedre præstation onsdag, når AGF gæster JYSK Park. Den kamp er der gratis adgang til, og der er kickoff kl. 19.00.

Kampen i tal:
U19 Liga 1, 5. runde, lørdag 6. april kl. 10.00 på Viborg FF’s kunstgræsbane:
Viborg FF – Silkeborg IF 5-1 (2-1)
Mål for SIF: Esben Bøndergaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen