8. april 2019

Lars Larsen bliver ikke hovedaktionær i Silkeborg IF A/S

Lars Larsen bliver ikke hovedaktionær i Silkeborg IF A/S

Efter samtaler mellem SIF-direktør Kent Madsen og købmand Lars Larsen har JYSK-ejeren besluttet, at han ikke skal være hovedaktionær i Silkeborg IF A/S. Han indgår dog gerne som en del af en løsning.

I de seneste måneder har flere medier skrevet om JYSK-købmand Lars Larsens interesse i at blive hovedaktionær i Silkeborg IF A/S, der driver den professionelle fodbold i byen. Det har ført til samtaler mellem Larsen og SIF-direktør Kent Madsen, og samtalerne har ført til en foreløbig konklusion.

– Lars Larsen og jeg har haft nogle gode samtaler om det, og konklusionen er blevet, at Lars Larsen ikke overtager aktiemajoriteten i vores selskab, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF A/S.

Lars Larsen afviser dog ikke, at han vil være med i en konstruktion, der kan styrke Silkeborg IF’s kapitalgrundlag. SIF afsøger i øjeblikket mulighederne for at styrke klubbens økonomi for at løfte klubben op mellem de 5-8 bedste i Danmark.

– Efter at have overvejet situationen grundigt, er jeg kommet frem til, at jeg af flere årsager ikke vil være den rigtige hovedaktionær i klubben. Men jeg vil gerne være med til sammen med andre at bidrage til en markant styrkelse af klubben. Det kunne være som en betydelig aktionær og/eller med et forøget sponsorbidrag, men det kræver at områdets øvrige store virksomheder også vil bidrage i markant omfang, siger købmand Lars Larsen.

Kent Madsen er glad for Lars Larsens opbakning, og SIF-direktøren vil nu arbejde videre med rækken af andre henvendelser, der er kommet siden Silkeborg IF kort før jul meldte ud, at man vil afsøge mulighederne for at styrke videns- og kapitalgrundlaget i Silkeborg IF A/S.

– Det er overvejende udenlandske henvendelser, vi har fået. Dem er vi i gang med at følge op på, og vi vil naturligvis også følge op på tilsagnet om en markant forøgelse af sponsorbidraget fra Lars Larsen, såfremt andre også vil være med, siger Kent Madsen.

SIF-direktøren forudser fortsat, at det bliver en langstrakt proces, der kan tage et års tid.

– Vi har en robust økonomi og er ikke under pres for at finde en løsning på kort sigt, siger Kent Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen