8. april 2019

U14 skuffede mod Lyseng

U14 skuffede mod Lyseng

Det blev til nederlag på 0-3 for U14, der lørdag var på besøg i den århusianske forstad Lyseng.

– Det var skuffende, at vi ikke kunne komme afsted med et bedre resultat i dag, men ikke desto mindre var det fortjent, at Lyseng vandt kampen.

Sådan siger U14-træner Peter Ager Kristensen efter søndagens nederlag på 0-3 ude mod Lyseng.

SIF var meget på bolden i de første 20 minutter og løste det ofte udmærket, hvor drengene fik flyttet bolden de rigtige steder hen og havde fine mønstre i spillet. SIF’erne var dog for langsomme til at flytte holdet frem, når de spillede igennem Lysengs kæder, og der manglede tilmed lidt fart på den sidste tredjedel til at bryde igennem.

– Vi kom bagud på et direkte frispark midt i 1. halvleg. I 2. halvleg havde vi sværere ved at spille os igennem – dels pga. et højere pres fra Lyseng, men også pga. for dårlig teknisk kvalitet. Vi indkasserede målet til 2-0 på en standard, og mod slutningen tabte vi bolden på deres halvdel og blev straffet på en omstilling, siger Peter Ager Kristensen.

– Jeg synes, vi forsøger mange af de rigtige ting og finder hinanden i mange gode positioner, når vi skal gå fra B-C og C-D. Derfra tog vi for mange dårlige beslutninger med bolden og spillede med urimelig dårlig kvalitet, når vi skulle flytte bolden lidt kvikt. Det må vi hjem og øve os på, konkluderer han.

Næste kamp for U14-drengene er på lørdag, hvor de skal en tur til Hobro med kampstart ved DS Arena kl. 12.00.

Kampen i tal:
U14 Liga 2, 4. runde, søndag 7. april kl. 11.15 i Lyseng Idrætspark:
IF Lyseng – Silkeborg IF 3-0 (1-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen