24. februar 2021

Det hurtige spil er nøglen til sejr i Esbjerg

SIF-træner Kent Nielsen forventer at stå overfor et fysisk stærkt Esbjerg-hold torsdag aften. Derfor skal SIF lykkes med sit hurtige spil for at få et resultat. 

Det er nummer tre mod nummer to, der møder hinanden i 1. division torsdag aften på Blue Water Arena. Mens SIF møder op til kampen med to friske forårs-sejre – 2-0 over Hvidovre og 3-0 over Kolding – har torsdagens værter spillet 0-0 mod Vendsyssel og vundet 1-0 over Fredericia.

– Esbjerg er kommet godt i gang mod vanskelige modstandere. Og så har Esbjerg gjort det, de er gode til, nemlig i tætte kampe at få point-udbytte. Det er et fysisk hold, som har spillere med x-factor, der i sekvenser kan være kamp-afgørende. Det er et hold, der ikke laver mange fejl, de har en fysisk stærk defensiv, og det er det, vi står overfor, siger SIF-træner Kent Nielsen.

SIF er inden kampen fem point efter Esbjerg på den andenplads, der udløser oprykning til 3F Superligaen. Derfor siger det sig selv, at det er en vigtig kamp, især for SIF.

– Vi har respekt for Esbjerg, men vi har også respekt for vore egne kvaliteter. Vi vil gerne spille det hurtige spil, mens Esbjerg er dygtige i omstillingsspil og til indlægsspil. Der bliver en kamp i kampen i forhold til at få den over på egne præmisser, siger Kent Nielsen og fortsætter:

– Fysisk skal vi kunne håndtere de fine indlægssituationer, de kommer til. Rent defensivt skal vi tage kampen derinde og få samlet op, så vi ikke kommer i situationer, hvor vi er i undertal. Og så skal vi i vores eget spil være i stand til at spille hurtigt og fladt med en masse løb, så vi undgår den fysik og de tacklinger, Esbjerg er stærke i. De har en stram defenvis, som vi skal evne at åbne, og når vi gør det, skal vi slå mønt af det ved at udnytte mulighederne, siger SIF-chefen.

Der er kampstart på Blue Water Arena kl. 19.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.30.

Du kan se og høre hele interviewet med Kent Nielsen i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen