23. januar 2019

Dagbog fra Mexico: Frisk luft og gode gutter

Dagbog fra Mexico: Frisk luft og gode gutter

Du får her sidste del af Magnus Mattssons dagbog fra Mexico, hvor den offensive midtbanespiller har været på træningslejr med U21-landsholdet. Herfra har den unge SIFer sendt et digitalt postkort hjem i form af en dagbog.

Tirsdag kl. 17.48, Silkeborg

Jeg er hjemme igen efter turen med U21-landsholdet. Sådan generelt set har det været en rigtig god tur på mange parametre. Både i forhold til træning og udvikling men også fordi jeg har udviklet gode venskaber med mange af spillerne.

Når man er med landsholdet ligner dagene egentlig meget hinanden. Det gælder også den sidste del af ugen. Det er muligvis en udfordring for nogle, mentalt og fysisk, at turen har varet så mange dage. Men hvis man engang skal spille en slutrunde, så er man jo samlet 3-4 uger, og derfor nytter ikke at blive træt og udmattet allerede efter 7-10 dage.

For anden gang på turen mødte vi Mexicos OL-landshold. Vi tabte 2-1. Et ærgerligt nederlag, hvor vi ikke var skarpe nok på vores standardsituationer. Jeg spillede personligt 30 minutter og synes egentlig, jeg gjorde et fint indhop. Jeg har ikke snakket med Niels (U21-landstræner, red.) om noget feedback, og jeg ved faktisk ikke, om jeg får noget.

Højere niveau

Det var min første gang med U21-landsholdet, og det var en god oplevelse. Endnu engang blev jeg matchet med de bedste spillere i Danmark. Denne gang var spillerne bare lidt ældre, end de har været før, hvilket også kunne mærkes. Niveauet var højere, både til træning og kamp, end hvad jeg har været vant til førhen med landsholdene.

Nu venter resten af opstarten med SIF. Der er minus grader herhjemme, men ærligt talt så har jeg savnet den friske luft og de gode gutter i klubben.

Det var alt for denne gang.

/Magnus

(Læs første og andet afsnit her)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen