16. august 2019

Crone: Der er kommet ekstra smil på

Crone: Der er kommet ekstra smil på

Silkeborg IF har fået en skidt start på dette års 3F Superliga. Alligevel er der optimisme at spore i SIF-truppen, som hæfter sig ved de seneste kampes positive tendenser.

Det var uhyre tæt på tre point i sidste weekend. Et brændt straffespark i overtiden adskilte SIF fra en sejr på kunstgræsset i Farum i søndags. Det indholdsmæssige på banen kunne der dog ikke pilles ved. Det var sæsonens bedste præstation, som spillerne leverede på Right to Dream Park. Dermed fortsatte de positive tendenser, som startede så småt i løbet af anden halvleg i kampen mod AaB. Dernæst spillede SIF en fin kamp på hjemmebane mod Hobro, som dog i sidste ende straffede SIF for manglende kynisme i de afgørende situationer.

Dermed virker det til, at holdet er på vej i den rigtige retning. Noget som forsvarsspiller Svenn Crone også har bemærket.

– Der har været god optimisme og glæde igennem alle fem kampe nu, selvom det ikke er gået så godt. Men kan selvfølgelig godt mærke, at der er kommet lidt ekstra smil på læben, efter de to seneste kampe, hvor vi har kunne mærke, at det er gået fremad, fortæller højrebacken, som i hjemmekampen mod Hobro fik scoret sit første Superligamål i karrieren.

Søndag gælder det så SønderjyskE. En modstander som kommer til at presse SIF på fysikken.

– Vi skal komme 100% ind i duellerne, og vi skal sidde der fra starten af. Og så skal vi tage de gode takter med fra især FC Nordsjælland-kampen, fortæller Svenn Crone, som ikke forventer, at SIF-holdet kommer til at stå afventende, som tilfældet var i Farum.

– Det bliver en mere fysisk betonet kamp. Hvis vi kan formå at være rolige på bolden, og spille hurtigt igennem deres kæder, så er jeg sikker på, at vi nok skal få et godt resultat, lyder vurderingen fra Svenn Crone.

Kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang kl. 12.00. Hvis du endnu ikke har købt din billet til kampen, kan du gøre det her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen