6. april 2014

Brønshøj stoppede SIF-stimen

Efter ni kampe i træk uden nederlag tog Brønshøj søndag hjem fra Mascot Park med alle tre point efter en uinspireret SIF-indsats.

Søndag blev aldrig SIFs dag. Efter ni kampe i træk uden nederlag blev SIF slået på enkle midler og en behjertet fighterindsats af Brønshøj. Kampens eneste mål blev scoret af Brønshøjs Valon Ljuti i 1. halvleg.

Cheftræner Jesper Sørensen havde valgt de samme 11 fra start, som for 10 dage siden vandt i Hobro, og samtidig var formationen tilbage i den gængse 3-5-1-1. Foran Kasper Jensen på mål lå en forsvarskæde med Jens Martin Gammelby, Dennis Flinta og Simon Jakobsen. På de to wingback-positioner var Frans Dhia Putros og Christian Sørensen placeret, Nicolaj Køhlert var placeret på den centrale, defensive midtbaneplads, og han havde Emil Scheel og Daniel A. Pedersen foran sig. Offensivt lå Morten Beck helt på top med Jeppe Illum lige bag sig.

Kampen blev indledt relativt stilfærdigt. Brønshøj havde bolden mest i det første kvarter dog uden for alvor at blive farlig, og man skulle hen til kampens 19. minut før den første åbne chance opstod. Og den stod SIF for. Daniel A. Pedersen førte bolden frem i en hurtig omstilling, centrede bredt til Jeppe Illum i venstre side, og han lagde bolden ind i hovedet på Emil Scheel, der helt fri foran Brønshøj-målet ikke fik hovedet rigtigt på. I stedet for at gå mod mål gik bolden til målspark på den hårdtarbejdende midtbanespillers forsøg.

1-0 til Brønshøj
Brønshøj kom foran 1-0 midt i 1. halvleg på et tidspunkt, hvor SIF ellers var ved at få bedre greb om kampen. Simon Jakobsen tabte en duel i venstre forsvarsside, og på den efterfølgende centring mod midten satte Valon Ljuti hovedet på bolden tæt under mål og sendte den i nettet til gæste-føring. Få minutter senere var den tidligere SIF’er Casper Henningsen ved at gøre det til 0-2, da han løftede en høj centring over Kasper Jensen. Bolden prellede dog af på oversiden af overliggeren og gik til målspark.

I halvlegens sidste kvarter fik SIF bedre greb om kampen. Nicolaj Køhlert havde et godt langskud efter en hjørnesparks-ripost, som Brønshøj-målmand Nicklas Dannevang måtte bokse væk, og Jeppe Illum havde et godt forsøg, som var tæt på at give en ripost til Morten Beck på Brønshøj-målmand Nicklas Dannevangs parade. Mere blev det ikke til i en 1. halvleg, hvor SIF aldrig fik spillemæssigt greb om kampen, og hvor Brønshøj med enkelt og direkte spil havde skabt flere farlige situationer foran Kasper Jensens mål. 

Christian Holst på banen
Fra 2. halvlegs start kom Christian Holst ind på midtbanen som erstatning for Daniel A. Pedersen. SIF fik lagt et langt bedre pres på Brønshøj og havde flere gode tilløb til chancer i halvlegens indledning. Efter knap en times spil blev talent vekslet med erfaring, da Jens Martin Gammelby gik ud og Jesper Mikkelsen ind i SIFs forsvar.

Kampbilledet fortsatte med SIF i rollen som det pressende mandskab og de gul- og sortstribede gæster som heroisk forsvarende. De store chancer blev det dog ikke til. Et halvkikset skudforsøg af Jeppe Illum med 20 minutter igen var det mest bemærkelsesværdige. Da kampen gik ind i sit sidste kvarter lignede det således en af de dage, hvor tingene ikke rigtigt ville lykkes for SIFerne. Faktisk var Brønshøj tættere på 2-0 end SIF på 1-1 med et par gode skudforsøg. Først måtte Kasper Jensen redde til hjørnespark og siden prellede bolden af på ydersiden af SIF-stolpen.

I de døende minutter af kampen var indskiftede Bjarni Vidarsson tæt på udligning med et hovedstød efter hjørnespark, men mere blev det ikke til, og symptomatisk for SIF-indsatsen sluttede opgøret i silende regn og uden yderligere scoringer end det, Brønshøj scorede før pausen.

SIF spiller hjemme igen på Mascot Park allerede lørdag, når Horsens kommer på besøg i en direkte duel om en plads i top-to. Kampen fløjtes igang kl. 14.30.

Kampen i tal:
NordicBetligaen, 21. spillerunde, søndag den 6. april kl. 16.00 på Mascot Park:
Silkeborg IF-Brønshøj 0-1 (0-1)
Mål: 0-1 Valon Ljuti (24.),
Advarsler: Jesper Christjansen og Casper Henningsen, Brønshøj.
Tilskuere: 2.151
Dommer: Rasmus Møller Bøjer

Silkeborg IF (3-5-1-1): Kasper Jensen – Jens Martin Gammelby (59.: Jesper Mikkelsen), Dennis Flinta, Simon Jakobsen – Frans Dhia Putros, Daniel A. Pedersen (46.: Christian Holst), Nicolaj Køhlert (79.: Bjarni Vidarsson), Emil Scheel, Christian Sørensen – Jeppe Illum – Morten Beck.

Brønshøj (4-4-2): Nicklas Dannevang – Casper Højer, Jacob Berthelsen, Jesper Fleckner, Mads Gabel – Casper Henningsen, Thomas Hansen, Jesper Christjansen, Sebastian Dalgaard (73.: Mikkel Nøhr Christensen) – Andreas Granskov (59.: Kasper Sørensen), Valon Ljuti.

Mål

 • 0-1 Valon Ljuti (24.)

Advarsler

 • Jesper Christjansen og Casper Henningsen
 • Brønshøj.

Silkeborg IF (3-5-1-1)

 • Kasper Jensen – Jens Martin Gammelby (59.: Jesper Mikkelsen)
 • Dennis Flinta
 • Simon Jakobsen – Frans Dhia Putros
 • Daniel A. Pedersen (46.: Christian Holst)
 • Nicolaj Køhlert (79.: Bjarni Vidarsson)
 • Emil Scheel
 • Christian Sørensen – Jeppe Illum – Morten Beck.

Brønshøj (4-4-2)

 • Nicklas Dannevang – Casper Højer
 • Jacob Berthelsen
 • Jesper Fleckner
 • Mads Gabel – Casper Henningsen
 • Thomas Hansen
 • Jesper Christjansen
 • Sebastian Dalgaard (73.: Mikkel Nøhr Christensen) – Andreas Granskov (59.: Kasper Sørensen)
 • Valon Ljuti.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen