4. juni 2021

Birch Ejendomme bliver storsponsor i SIF

Byggematadoren René Birch går massivt ind som sponsor i SIF. I de næste tre år vil Birch-logoet være på spillernes shorts og Birch Ejendomme træder ind i kredsen af de allerstørste samarbejdspartnere i klubben. 

Billedtekst: “Med byens størrelse og det udviklingspotentiale, der er i gang med at blive forløst, er det vigtigt at kunne tilbyde topfodbold,” siger René Birch som en af grundene til at blive storsponsor i SIF. Foto: Thomas Juul, Juul Fotografi.

SIF’s spillere får det karakteristiske Birch-logo på shortsene fra næste sæson og minimum tre år frem. Ejendomsvirksomheden Birch Ejendomme overtager den ledige plads efter at JYSK er rykket op som hovedsponsor. Dermed bliver den succesrige Silkeborg-virksomhed en af SIF’s største samarbejdspartnere i kategorien lige under den nye hovedsponsor JYSK. I forvejen er Birch en markant samarbejdspartner i klubben.

– Birch ønsker at udvide sponsoratet, da SIF er vigtig for hele Silkeborgs identitet. Vi vil gerne være med til at understøtte deltagelsen i 3F Superligaen og håber at SIF bliver en fast del af landets bedste fodboldrække, siger stifter og ejer af Birch Ejendomme, René Birch.

Præg på Silkeborg
Birch Ejendomme har gennem de seneste 10 år sat et markant præg på Silkeborg gennem byggeri af lejeboliger – primært lejligheder og rækkehuse – og derfor er det vigtigt for virksomheden, at byen har nogle markører, der gør Silkeborg kendt.

– Silkeborg er blandt de 10 største byer i landet og er inde i en rivende udvikling. Derfor bør vi også have en fodboldklub, der har en tilsvarende placering. Med byens størrelse og det udviklingspotentiale, der er i gang med at blive forløst, er det også vigtigt at kunne tilbyde topfodbold, slår René Birch fast.

Glad for tilliden
SIF-direktør Kent Madsen er glad for at have fået endnu en stor aftale på plads, og han kan nu se frem til at præsentere helt ny spilledragt i nær fremtid med JYSK på brystet og Birch på benene.

– Endnu en markant lokal virksomhed med landsdækkende aktiviteter har med sit nye sponsorat vist os tillid. Jeg er utrolig glad for Birch Ejendommes vilje til at gå massivt ind i SIF og dermed yde sit bidrag til, at vi kan levere topfodbold i Silkeborg. Vi vil gøre vores yderste for at leve op til tilliden, siger Kent Madsen.

– Birch Ejendomme har gennem de seneste 10 år udviklet sig eksplosivt og er en virksomhed, Silkeborg kan være stolt af. Vi er i SIF stolte af at have fået Birch-logoet på spilledragten, siger Kent Madsen.

I seneste udgave af magasinet SIF IN BUSINESS kan du læse reportage om Birch. Klik her for adgang til Den standhaftige byggematador.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen