7. april 2021

Den standhaftige byggematador

46-årige René Birch sætter i disse år sit præg på Silkeborg. Han har succes med sin virksomhed, Birch Ejendomme, men han er også blevet genstand for kritik af sin byggestil og sine venskaber med lokale top-politikere. Læs interviewet fra magasinet SIF IN BUSINESS her. 

René Birch tager imod i sit virksomhedsdomicil på Sortenborgvej i den nordlige udkant af Silkeborg. Et nyt, moderne kontorbyggeri, hvor han beskæftiger 240 mennesker. ude på byggepladserne er der omkrnig 1.500 i gang, han har cirka 200 rådgivere i aktivitet og så er der andet personale på andre lokationer. I alt har den 46-årige byggematador omkring 2.000 mennesker i beskæftigelse lige nu.

Birch GM Ejendomme ApS er en succes. Væksten har været nærmest eksponentiel gennem de seneste 10 år. Over halvdelen af de byggepladser med boligbyggeri, der er og har været i gang i de senere år i nærområdet, er Birch’s. René Birch har sat sit præg på Silkeborg, og Birch GM Ejendomme er blevet en stor virksomhed med omsætning i milliardklassen og tre-cifrede årlige million-overskud.

Læs stort interview med René Birch, der blev bragt i den netop udkomne udgave af SIF IN BUSINESS, her.

FOTO: Thomas Juul, Juul Fotografi

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen