3. juni 2021

SIF-keeper med i smalt dansk nederlag

Det danske U/16-landshold med SIF’s Aske Andrésen på mål har i dag spillet testkamp mod Portugal. På et sent mål vandt portugiserne 2-1.

SIF-målmand Aske Andrésen, der til dagligt står på klubbens U17 Liga-hold, er i øjeblikket med det danske U16-landshold i Portugal. I eftermiddag har Danmark spillet den første kamp under opholdet. Værtsnationen Portugal vandt 2-1 på et mål i næstsidste minut – et langskud langt ude fra uden chance for Aske Andrésen, der stod hele kampen i det danske mål.

Efter 0-0 ved pausen kom Danmark ellers foran kort inde in 2. halvleg, da Brøndby-spilleren Bertram Bangsted Kvist snoede sig fri i det portugisiske felt og sendte bolden i nettet i det fjerneste hjørne. Hjemmeholdet udlignede efter en time i en situation, hvor Aske Andrésen spillede kort til en medspiller, der mistede bolden, så portugiserne kunne score. Det lignede uafgjort indtil næstsidst minut, hvor sejrsmålet faldt.

Danmarks U16-talenter spiller endnu en kamp mod Portugal lørdag kl. 12. Den spilles ligesom dagens kamp på Estadio Pina Manique i hovedstaden Lissabon.

Også SIF-holdleder Torben Rye Kerff, der til dagligt er tilknyttet SIF’s U19 Liga-hold, er med i Portugal som holdleder for U16-landsholdet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Sydbank Pokalen

Torsdag d. 23. september kl. 18.00

KØB BILLET TIL SIF-AGF
Mandag 20. sep kl. 19.00 

KLIK HER
close-link
Scroll til toppen

Menu