19. juni 2015

Bankdirektør har Silkeborg i hjertet

Bankdirektør har Silkeborg i hjertet

Ambassadør-interview: Direktør i Jyske Bank, Anders Dam, ser fodbold på dansk topniveau som en vigtig del af Silkeborgs dagligliv.

Anders Dam er kendt af de fleste silkeborgensere, ikke bare som direktør for et af Danmarks største pengeinstitutter, men også for sin glødende interesse for den lokale elitesport og flittig gæst på både Mascot Park og i JYSK Arena. I arbejdet med at skaffe økonomi til byens nye stadion, JYSK Park, har Jyske Bank og Anders Dam også været en meget aktiv medspiller med tribunesponsoratet på 10 mio. kr.

Derfor er Anders Dam en naturlig del af det ambassadør-korps, SIF har stiftet, og i dette ambassadør-interview fortæller han om vigtigheden i at have topsport i Silkeborg – og om sin kærlighed til byen, hvor han bor og Jyske Bank har sit hovedsæde.

Hvad betyder SIF og Silkeborg for dig?
SIF er vigtig for at sætte Silkeborg på landkortet. Topsport er med til at give identitet, og jeg mener at det er godt, at vi i Silkeborg har muligheden for at se fodbold på dansk topniveau.  

Hvilke oplevelser i relation til SIF er dine bedste?
Der er to klare højdepunkter, og jeg tror ikke jeg er den eneste, der fremhæver mesterskabet i 1994 og pokaltitlen i 2001 som de største personlige SIF-oplevelser. Begge dele var flotte præstationer, der viste, at vi kan konkurrere på højeste niveau i Silkeborg.

Hvilke oplevelser i relation til byen Silkeborg er dine største?
Hjejlen spiller en helt unik rolle i byens historie, så 150 års jubilæet var en meget stor oplevelse. Også genrejsningen af Frihedskæmperen i Indelukket var en begivenhed, der viser noget om sammenhold og respekt for historien i vores by.

Hvilken SIF-spiller er din favorit, hvis du kan vælge frit siden oprykningen til 1. division i 1987?
Der har jo været rigtig mange dygtige spillere igennem SIF gennem årene. Nogen egentlig favoritspiller er jeg ikke i stand til at udpege.

I øvrigt mener jeg…
At Silkeborg er en dejlig by at høre til i, og jeg er stolt over at kunne sige, at jeg bor og arbejder i Silkeborg.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen