7. november 2022

Baggesen-drøn i U19-sejr

Marcus Baggesen scorede et fremragende mål, da SIFs U19 i weekenden vandt med 1-0 over OB. Se det her sammen med referater fra kampene i U-eliten.

U19: Silkeborg IF – OB 1-0 (1-0)

Mål: Marcus Baggesen

– Det blev en 1. halvleg, hvor vi dominerede spillet med bolden. OB trak sig tilbage, og meget af spillet foregik på deres halvdel. Vi manglede dog skarphed i gennembrudsspillet – ofte på den sidste pasning inden det, der kunne have ført til en chance. Men efter 37 minutter fik vi vendt spillet fra højre mod venstre, og Marcus Baggesen kunne afslutte et flot angreb med en super god afslutning fra kanten af feltet til en fortjent føring. Vi startede 2. halvleg noget passivt, og OB overtog spillet. Til gengæld forsvarede vi os rigtig godt i denne periode, og vi kom også mere på bolden midt i 2. halvleg. Til sidst brændte det på, og vi var tæt på at smide sejren, men på målstregen vi fik afværget en OB-afslutning. Jeg vil give ros til spillerne for igen at komme med et godt udtryk, og det var stærkt at spille til nul for anden kamp i træk. Vi tager imod Randers på tirsdag i en fremrykket ligakamp, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se Baggesens flotte mål her.

 

U17: Silkeborg IF – OB 1-1 (0-1)
SIF vinder straffesparkskonkurrencen 4-3

Mål SIF: 1-1 William Kirk

– Vi havde tre fokusområder inden kampen i dag. Vi skulle starte både 1.halvleg og 2.halvleg godt, have masser af intensitet i duelspillet og på andenbolde og holde tempo med bolden. Den første klarede vi ganske udmærket. Vi kom fint fra start, og efter pausen kom vi også fint ud. Punkt nr. 2 var også udmærket, for vi erobrede faktisk en del bolde på deres banehalvdel, hvilket vi også scorede på. Punkt 3 var dog ikke godt – vi brugte for mange berøringer og flyttede os slet ikke nok for hinanden, hvilket gjorde, at OB kunne komme ind på kroppen af os. Drengene skal dog have ros for at kæmpe to point hjem i en kamp, som vi måske endda havde tabt for et par måneder siden, siger U17-cheftræner Kim Leth Andersen.

 

U15: Silkeborg IF – OB: 3-2 (1-2)

Mål SIF: William Faber x3

– Vi startede kampen godt med et energisk udtryk og et højt og aggressivt pres. Vi styrede ligeledes med bolden, men efter 13 minutter kom vi alligevel bagud, da vi tabte bolden på egen halvdel og ikke formåede at reparere det. Minuttet efter kom vi bagud 2-0, da vi igen blev straffet på en omstilling, hvor vi var for dårligt organiserede. Vi fik hurtigt rystet det af os og fortsatte med at tage initiativet i kampen. William Faber scorede midtvejs i halvlegen til 2-1 efter en flot soloaktion. I 2. halvleg forsøgte vi os med mere simple midler og spillede rundt om et lavtstående OB-hold. William Faber udlignede på straffespark, som blev begået mod ham selv, og kort før tid fuldendte han comebacket, da han erobrede bolden højt i banen og sparkede den i kort hjørne. Det var en fuldt fortjent sejr, hvor vi dominerede kampen igennem og også skabte flest chancer. Modsat sidste weekends opgør mod FCK var vi godt afstemt i pres og bragte masser af aggressivitet og intensitet i kampen, hvilket var medvirkende til, at vi styrede begivenhederne – endda mod en fysisk stærk modstander. Vi har haft udfordringer med at komme tilbage i kampe, hvor vi er kommet bagud, så det var stærkt, at vi formåede det nede 2-0 – og det blev ikke mindre stærkt af, at OB var rækkens suveræne førerhold med 8 sejre i 8 kampe indtil i dag, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

 

U14: Silkeborg IF – AaB 0-2 (0-1)

– Præstationen var hele vejen mere end godkendt – eneste minus var, at drengene ikke fik belønning for indsatsen i form af 3 point. Vi spillede i lange perioder med det udtryk, vi stræber efter. Aggressivt og fremadrettet forsvarsspil – og med god og bevægelig boldbesiddelse, hvor vi i momenter også skabte fornuftige muligheder foran AaBs mål. Vi manglede dog den sidste skarphed i afslutningsspillet. Derfor blev et selvmål i 1. halvleg – og en bold ned bag vores forsvar i slutfasen af kampen, som vi ikke tog nok vare på, desværre udslagsgivende. Tilbage står dog en opløftende indsats, som vi vil bruge som springbræt til at slutte sæsonen godt af i næste uge mod Viborg, forklarer U14-træner Peder Henriksen.

 

U13: Silkeborg IF – AaB 0-2 (0-1)

– Vi mødte AaB, som lå på førstepladsen i rækken. Vi havde op til kampen fokus på vores erobringsspil, som har været hele ugens fokus. Her kom vi med en masse energi og et godt mindset til at ville erobre og holde vores aftaler. Derudover synes jeg, at vi spillede en god kamp i vores “lave forsvarsspil”, hvor vi viste god karakter og vilje til at ville forhindre mål. Derudover syntes jeg stadig, at vi manglede noget mod og kompetence i at kunne klare os selv 1v1 defensivt, som er en vigtig kompetence at besidde i vores erobringsspil. Vi kom derudover til en masse chancer, som jeg mener, at vi burde være skarpere på at udnytte på en god dag. Men målene ville ikke komme fra vores side, og i stedet måtte vi indkassere to “halvirriterende” mål, som vi burde have undgået eller været foruden, da vi havde afvist AaB godt i hele kampen. Trods et gult kort, som gjorde, at vi måtte spille i undertal i 5 minutter, så viste vi her et fantastisk mindset og pressede højt, erobrede flot og kom til gode chancer. Inden sidste spillerunde mod Viborg ender vi på en godkendt 4. plads. Jeg ville gerne have set os en plads længere oppe, men dette må vi have til gode. Næste weekend tager vi imod AC Horsens, som vi tager en 11-mands træningskamp imod. Den ser vi meget frem til, fortæller U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen