7. november 2022

”En meget vigtig sejr for holdet”

En både glad og træt Stefán Teitur Thórdarson fokuserede efter søndagens kamp på evnen til at rette op tingene i 2. halvleg, hvor han selv med en fremragende udligning tændte håbet for SIF.

– Vi har det fantastisk lige nu. Vi kæmpede med at få spillet til at hænge sammen i 1. halvleg, men vi formåede at ændre det i 2. halvleg og vende resultatet til en sejr, hvilket i sidste ende var fuldt fortjent. Det virkede til, at vi i 1. halvleg ikke rigtigt troede på det, hvorimod vi i 2. halvleg viste større tro på tingene og på, at vi rent faktisk kunne skabe et godt resultat og tage tre point med hjem. Der kom mere bevægelse i vores spil og flere løb i dybden i 2. halvleg, hvor vi også formåede at fjerne de fejl, som var der i 1. halvleg, lagde den islandske midtbanespiller ud, hvorefter han gav et indblik i sin egen fysiske tilstand efter mange kampe med fuld spilletid.

– Nogle gange laver man fejl i sit spil, selvom det ikke nødvendigvis skyldes træthed eller andre faktorer. Når man først har lavet fejl i opspillet, kommer man til at blive ved med at lave disse fejl, fordi man synes, at selv de mindste ting pludseligt bliver svære, selvom de ikke burde være det. Selv om det lignede, at vi var trætte i 1. halvleg, synes jeg, at vi viste et andet billede i 2. halvleg, hvor vi havde mere energi og flow i vores spil. Jeg blev selv skiftet ud til sidst med noget ømhed i benene, efter at jeg har spillet mange kampe med fuld spilletid. Mine ben føltes utroligt tunge lige pludselig, og jeg blev nødt til at blive skiftet ud, men det er ikke en skade, lød det fra en træt og glad Thórdarson, inden han kort kommenterede på sit eget mål til stillingen 1-1, hvorefter også kampen på onsdag mod Randers FC i Pokalturneringen fik et par ord med på vejen.

– Det var fantastisk at få scoret mit første mål i Superligaen i denne sæson. Derudover er jeg bare glad for at kunne bidrage til, at vi fik vendt resultatet, for sejren var meget vigtig for holdet. Vi spiller igen på onsdag mod Randers, hvor vi også skal vinde, men selvom vi har mange kampe på kort tid, fokuserer vi altid kun på en kamp ad gangen. Alle på holdet vil gerne starte inde, men i sidste ende er det Kent, der tager beslutningen – han har styr på dét, han gør, og uanset hvem der spiller, har vi respekt for hans valg, afsluttede en tilfreds Stefán Teitur Thórdarson.

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen