4. april 2021

Alexander Lind tilbage i SIF-truppen

Cheftræner Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til mandagens kamp på JYSK par mod FC Helsingør. Alexander Lind er tilbage i truppen. 

Landskamp-pausen er slut, og siden fredag har truppen efter Rasmus Carstensens, Stefán Teitur Thórdarson og Patrik Gunnarssons deltagelse i U-21 EM for henholdsvis Danmark og Island været samlet til træning på JYSK park.

Efter søndagens træning udtog Kent Nielsen sin trup på 19 mand til kampen mod FC Helsingør. I forhold til den sidste kamp mod Fremad Amager for godt to uger siden er Alexander Lind med igen, og Emil Holten må stå over med en skade. En spiller vil blive siet fra en time før kampstart.

Truppen ser således ud:

2. Rasmus Carstensen
4. Joel Felix
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
8. Stefán Teitur Thórdarson
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Stan van Bladeren (målmand)
17. Mads Kaalund
19. Nicklas Helenius
20. Tobias Salquist
21. Anders Klynge
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Spliid Gertsen
27. Sebastian Jørgensen
29. Wessam Abou Ali
30. Patrik Gunnarsson (målmand)

Ud over Emil Holten er Anders Hagelskjær, Milan Massop og Valance Nambishi ikke til rådighed pga. skader eller genoptræning efter skader.

Kampen spilles kl. 15.00 mandag eftermiddag på JYSK park. Kampen spilles uden tilskuere på grund af corona-restriktioner, men kan streames på Viaplay.

SIF’s optaktsmagasin
HUSK at du kan se SIF’s optaktsmagasin i SIF App’en. Her kan du denne gang møde cheftræner Kent Nielsen, midtbanespilleren Mads Kaalund, SIF-koryfæ Morten Bruun, der giver sit bud på oprykningen og situationen i 1. division inden første runde i slutspillet, og så er der indslag fra en række af de SIF-fans, der har taget imod opfordringen og sendt spillerne opbakning på video.

Hvis ikke du allerede har downloadet SIF App’en, kan du se, hvordan du gør ved at klikke her eller på grafikken herunder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen