3. april 2021

U19: To sene mål udløste sejr i Brøndby

En god holdpræstation og to sene mål var nøglen til sejr for SIF’s U19-hold, der vandt 2-0 i Brøndby.

SIF’s U19 Liga-hold fulgte fint op på forårspremierens uafgjorte kamp mod Vejle med at vinde Langfredag i Brøndby, hvor det blev en lige kamp, der kunne gå begge veje, men hvor SIF med to sene mål sikrede sig sejren.

Inden scoringerne var der chancer ligeligt fordelt til begge hold.

– Vi havde fin ro og i store perioder god kvalitet i vores opbygning på midten af banen, og vores centrale spillere fandt hinanden ofte. Jeg hæfter mig mest ved en rigtig god holdpræstation, som alle bidrog til, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

SIF kom foran efter 71 minutter på et godt sparket hjørnespark af Jeppe Kilden Grøn. En af deres forlængede bolden, så den gik i mål. I overtiden lukkede Anders Dahl kampen, da han gik igennem i venstre side.

SIF skal i kamp igen allerede mandag, 2. Påskedag, hvor der er hjemmekamp på Søholts kunstgræsbane mod FC København kl. 13.00.