15. maj 2021

Kent N.: Imponerende af spillerne!

Selv om Kent Nielsen ikke var tilfreds med alt, han så i 4-1 sejren over HB Køge, er han imponeret over sine spilleres fokus.

Kent Nielsen kaldte det ud fra en træner-faglig betragtning “en blandet oplevelse” at overvære sit hold i 4-1 sejren over HB Køge lørdag eftermiddag. Men mere nøgternt anerkendte han sine spillere for at holde fokus, vinde kampen og score fire mål foran egne tilhængere.

– Indledningen var god med højt tempo og to mål – og vi kunne have scoret flere i den periode. Midt i 1. halvleg ændrer HB Køge på nogle ting og bliver farlige og får også scoret. Jeg synes også, at de starter bedst i 2. halvleg, hvor vores spil ikke sidder helt i skabet. Vi mangler energi i perioder, men kommer så stærkt igen og kunne vel have vundet større end 4-1, lyder Kent Nielsens faglige vurdering.

Når det så er sagt, udtrykker SIF-træneren også stor respekt for sine spillere.

– Uanset hvilket niveau, man som elite-spiller er på, så er det bare svært at holde fokus, når målet er nået. Du har brugt så mange ressourcer på det i en hel sæson, og så er du dér pludselig. Derfor er jeg imponeret over at spillerne vinder 4-1. Det er stærkt, og også stærkt at give fire mål til tilhængerne for opbakningen. Så lever vi med, at alt ikke var lige godt undervejs, siger Kent Nielsen og lover, at der vil være fuld fokus på også at skabe et resultat i Helsingør på fredag.

– Nu får spillerne to dage, hvor de kan puste ud, og så er der fuld koncentration om Helsingør, som er et rigtig godt hold. Vi har en målsætning om at vinde de to sidste kampe og blive nummer et i divisionen. Det forfølge vi, slår Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen