17. marts 2021

Hagelskjær har fået fremtiden på plads

Anders Hagelskjær forlader SIF til sommer. Det har længe været en kendsgerning. Nu er det også på plads, at han fortsætter karrieren i AaB. 

Efter tre år i Silkeborg IF stopper Anders Hagelskjær i klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. Han har nu fået sin fremtid på plads. I dag har superligaklubben AaB offentliggjort, at den har skrevet kontrakt med den 24-årige forsvarsspiller. Anders Hagelskjær kom til SIF fra Skive IK i sommeren 2018 og er i øjeblikket den spiller i truppen, der har flest kampe på sit c.v. Han er noteret for 82 kampe og 3 mål.

– Vi ønsker Anders Hagelskjær al mulig held og lykke på den videre færd i karrieren. Vi har været glade for at have ham i truppen, hvor han hver dag er mødt ind og har leveret, siger sportschef Jesper Stüker.

Anders Hagelskjær vil fortsat indgå i cheftræner Kent Nielsens planer for resten af sæsonen – dog ikke fredag mod Fremad Amager, hvor han må sidde over og afsone karantæne.

Den 24-årige forsvarer kom til SIF fra Skive IK som et stort forsvars-talent. I SIF har han fortrinsvis spillet i det centrale forsvar, men han kan også dække af på venstre back. Det gjorde han så sent som i lørdags i Hobro, hvor Gustav Dahl var ude med en skade.

Den 187 cm høje forsvarer er født på Fyn, men flyttede i en ung alder til Levring i nærheden af Kjellerup. Herfra gik turen videre til FC Midtjyllands akademi, hvor han også opnåede kontrakt. I januar 2017 skiftede han til Skive og blev fast mand, hvorefter SIF hentede ham i sommeren 2018.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen