3. november 2020

Magnus Mattsson udtaget til landshold

Magnus Mattsson er tilbage i landsholdsvarmen efter sit forrygende efterår ovenpå halvandet års skadespause.

Magnus Mattsson har taget 1. division med storm i dette fodbold-efterår, hvor han er vendt tilbage efter halvandet års skadespause. Ni mål i de første 10 kampe – plus tre i Sydbank Pokalen – har givet genlyd i divisions-landskabet omkring SIF, men det er også blevet bemærket hos U21-landstræner Albert Capellas. Landstræneren har således i dag udtaget Magnus Mattsson i den trup på 20 spillere, der møder Rumænien tirsdag 17. november i Bukarest.

Kampen er den sidste i EM-kvalifikationen, hvor Danmark allerede har kvalificeret sig til slutrunden i foråret og sommeren 2021.

Også SIF’s centralforsvarer Frederik Alves Ibsen er blevet udtaget blandt de 20 navne, Capellas har udvalgt. Han har været med i de seneste tre kampe på U21-landsholdet. Derimod er der ikke blevet plads til SIF-backen Rasmus Carstensen, der ellers har været med i de seneste fire kampe, men i øjeblikket er i isolation på grund af en positiv covid-19-test, som gør det tvivlsomt, om han kan nå at blive klar til kampen i Rumænien.

Magnus Mattsson har en enkelt gang tidligere optrådt på det danske U21-landshold. Det var i en venskabskamp mod Mexico i Mexico City i januar 2019. Mattsson er noteret for i alt 11 ungdomslandskampe og 1 mål for Danmark.

Det danske A-landshold er også blevet udtaget til de kommende kampe mod Sverige, Island og Belgien. Her har landstræner Kasper Hjulmand igen de to ex-SIF’ere, Voel-drengen Kasper Dolberg (OGC Nice) og Sejs-knægten Robert Skov (TSG 1899 Hoffenheim) med.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen