6. august 2019

Nyt prisfald på sæsonkort

Nyt prisfald på sæsonkort

Prisen på sæsonkort til JYSK park er blevet justeret ned med  yderligere 35 – 70 kr. efter at SIF har spillet to hjemmekampe.

Der er blevet endnu en kamp færre at være tilskuer til på JYSK park i denne sæson efter søndagens kamp mod Hobro. Derfor justerer SIF nu prisen på sæsonkort yderligere ned, så det stadig er attraktivt at investere i adgang til samtlige SIF’s hjemmekampe i sæsonen.

Sæsonkort i den dyreste kategori (Mascot Tribunen) bliver sat yderligere 70 kr. ned fra 1330 kr. til 1260 kr., og på Den Røde Tribune (fantribune) og Familietribunen bliver prisen 630 kr, – en nedjustering med 35 kr. i forhold til den oprindelige pris.

SIF spiller mindst 16 hjemmekampe i løbet af sæsonen. Dertil kan komme en playoff-kamp, hvis SIF efter grundspillet på 26 runder havner i den nederste halvdel om at undgå nedrykning. Her kan der blive tale om playoff-kampe, hvis SIF bliver nr. 3 i sin pulje med 4 hold (playoff om at undgå den sidste af de tre nedrykningspladser) eller hvis SIF bliver nr. 1 eller 2 i puljen (playoff om at kvalificere sig til Europa Cup-playoff mod et hold fra mesterskabs-spillet).

Med mindst 14 hjemmekampe tilbage er køb af et sæsonkort ensbetydende med en billetpris på højest 88 kr. i den dyre kategori (almindelig billet koster 130 kr.) og 44 kr. i den billige kategori (almindelig billet koster 80 kr.).

Se oversigt over sæsonkortpriserne her.

Køb dit pris-justerede sæsonkort her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen