17. juni 2019

Nyt U19-hold viste fine takter i Vejle

Nyt U19-hold viste fine takter i Vejle

Det blev til to sejre og et uafgjort resultat, da det kommende U19-hold spillede mini-turnering i Vejle i weekenden.

Den kommende U19-årgang i SIF varmede op til næste sæson ved en miniturnering i Vejle, hvor også det nye U17-hold deltog. Bedømt på resultaterne, går de ældste ungdoms-elitespillere i SIF en god sæson i møde, idet det blev til to sejre (over AC Horsens og AGF) og én uafgjort kamp (mod Vejle) i opgør, der blev afviklet over 60 minutter.

Kampe i Vejle, lørdag:
Silkeborg IF U19 – AC Horsens 4-2 (1-0)
Mål for SIF: Alexander Lind (2), Joakim Grosen og Frederik Carstensen.
Det var en kamp, som SIF dominerede og var mest på bolden.
– I 1. halvleg manglede vi lidt løb og spil i dybden, og derfor blev det ved meget spil, men ikke så mange afslutninger. Det fik vi ændret i 2. halvleg, hvilket resulterede i 3 flotte mål. Til sidst slap vi koncentrationen, og ACH kunne unødvendigt lave 2 mål de sidste 5 min. Alt i alt dog en fin indsats og meget godt SIF-spil, siger SIF’s nye U19-træner, Jesper Mikkelsen.

Silkeborg IF – AGF 3-1 (2-1)
Mål for SIF: Asger Vandsø, Peter Nemec og Ali Farej
En god 1. halvleg som SIF igen dominerede med bolden mod et fysisk stærkere hold. SIF gik fortjent til pause med en føring, men kom skidt fra start i 2. omgang. Her blev drengene for passive og blev presset tilbage af AGF, som dog primært var farlige på standarder og indlæg. De bagerste tog dog godt fra, og kort før tid kunne SIF cementere sejren.

– Vi fik set 22 mand i fuld kamp (2 x 30 min.), og jeg er rigtigt godt tilfreds med den måde, de to årgange hurtigt har fundet gode relationer. De virker meget bevidste om spillestil og roller.

Kamp i Vejle søndag:
Silkeborg IF – Vejle 0-0
– Efter to gode præstationer lørdag, synes jeg ikke vi ramte et ligeså højt niveau dagen efter. Vejle var mest på bolden, og vi havde for sjældent meget spil på deres halvdel. Positivt var det, at vi kunne spille til nul. Vi holdt dem fra de store chancer og var gode til at blokere afslutningerne. Vi havde selv tre rigtigt store muligheder for at lave mål, men manglede lidt på afslutningsfærdigheder, siger Jesper Mikkelsen og konkluderer:

– Det har været en fin start på næste sæson, hvor 25 spillere har spillet fra start, og der er mange, der har fået sig vist godt frem.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen