18. juni 2019

SIF’s indleder mod Brøndby i søndagskamp

SIF’s indleder mod Brøndby i søndagskamp

Premieren i Superligaen bliver for SIF’s vedkommende søndag 14. juli kl. 18.00 på Brøndby Stadion. Første hjemmekamp er søndagen efter mod AC Horsens kl. 12.00.

Tidspunkterne for de første to runder i den nye Superliga-sæson er her til formiddag blevet offentliggjort af Divisionsforeningen. SIF indleder som bekendt den nye sæson i Brøndby, og kampen spilles søndag 14. juli kl. 18.00 på Brøndby Stadion.

Første hjemmekamp på JYSK park bliver søndagen efter, hvor AC Horsens kommer på besøg. Kamptidspunktet er søndag 21. juli kl. 12.00.

Samtidig har Divisionsforeningen offentliggjort, at der bliver lavet om på spilletidspunkterne i den kommende sæson. I stedet for en kamp lørdag eftermiddag puttes der en ekstra kamp ind søndag kl. 14.00, således at to kampe spilles samtidig. I første runde er det kampene AC Horsens-FC Nordsjælland og Lyngby-AaB, der begge afvikles kl. 14.00. I runden efter er det Esbjerg-Hobro og AaB-SønderjyskE.

Fra næste sæson, 2020/2021, bliver kampene endnu mere koncentreret omkring søndag. Til den tid er der kun 12 hold i Superligaen, og fem kampe afvikles i løbet af søndag, mens den sjette kamp spilles mandag aften.

Se det opdaterede kampprogram her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen