18. juni 2019

Dansk klubfodbold laver historisk medieaftale

Dansk klubfodbold laver historisk medieaftale

De nuværende tv-rettighedshavere i dansk fodbold, NENT, Discovery og DR, fortsætter. Samtidig koncentreres kampene fra 2020/21-sæsonen omkring søndag.

Forhandlingerne om medieaftalerne for sæsonerne 2021-2024 er overstået og er endt med den økonomisk bedste aftale nogensinde.

Superligaen, NordicBet Liga og Sydbank Pokalen fortsætter med at kunne ses hos de nuværende rettighedshavere – også efter sommeren 2021. Det betyder, at NENT kommer til at sende Superligaens første, tredje, fjerde og sjette valg, mens andet og femtevalget ligesom nu bliver sendt på Discoverys platforme. Sydbank Pokalen fortsætter hos NENT, der også vil sende fra NordicBet Liga. DR fortsætter med at vise highlights og sende radio fra dansk klubfodbold.

”Det er fantastisk, at vi kan fortsætte samarbejdet med vores nuværende rettighedshavere. NENT, Discovery og DR har været meget stærke medspillere i udviklingen af dansk fodbold. Vi vil forsat levere Superliga, Sydbank Pokal og NordicBet Liga fodbold til danske fodboldfans som formentlig den mest tilgængelige liga i Europa produceret på højt internationalt niveau. Aftalen er historisk god og viser en stærk Superliga i fremgang. Vi er også glade for, at aftalerne tilgodeser et ønske fra fans og klubber om færre kampdage”, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.

I den nye kontraktperiode er det udgangspunktet, at kampene fordeles med fem kampe på fire tidspunkter søndag, og så spilles den sjette og sidste kamp mandag aften. Men allerede i den kommende sæson bliver der dog lavet om på spilletidspunkterne. Det faste lørdagstidspunkt byttes ud med en ekstra søndagskamp Og fra sæsonen 2020/21, hvor der kun er 12 hold i Superligaen, spilles alle kampene søndag og mandag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen