17. juni 2019

Ny U17-årgang blev testet i Vejle

Ny U17-årgang blev testet i Vejle

SIF’s kommende U17-årig spillede tre kampe ved et stævne i Vejle i weekenden. Det blev til tre nederlag.

SIF kommende U17-drenge var i weekenden til stævne i Vejle med den kommende U17-træner, Casper Røjkjær. Det blev til i alt tre kampe – to lørdag og en søndag – og tre nederlag.

Målt Isoleret på resultater, var det ikke for godt. Der var dog undervejs mange gode momenter og godt spil. Kendetegnene for de fleste minutter var, at vi især var rigtig dygtige i vores opbygningsspil og possesion spil. Vi var modige til at udføre det flade pasningsspil, siger Casper Røjkjær sammenfattende om indsatsen.

– Vi havde stævnet igennem stor succes med at finde retvendte spillere mellem modstanderens kæder. Derfra havde vi lidt udfordringer, idet  vi manglede den sidste kvalitet i afslutninger og den sidste aflevering. Vi havde dog undervejs chancer til at lave flere mål end de fire, det blev til, fortsætter Røjkjær og konkluderer:

– Det var rigtig godt at se mange af drengene spille sammen, nogle har virkelig skullet stå på tæer for at lykkes, mens andre har skullet vise overskud ved at gå forrest og kunne få de andre med. Jeg er fortrøstningsfuld trods de mindre gode resultater. Der er masse af gode relationer og godt fodbold i den her gruppe. Det skal vi sammen have forløst, siger den kommende U17-træner.

Kampene i tal:
Stævne i Vejle for årgang 2003 og ’04 lørdag 15. og søndag 16. juni i Vejle:
Silkeborg IF – Esbjerg fB 1-4
Mål for SIF: Eskild Dall
Silkeborg IF – AGF 2-4
Mål for SIF: Filip Stojilkovic og Esben Guldager
SIF – Vejle 1-2
Mål for SIF: Noah Sonne Kargo

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen