17. januar 2018

SIF-træner: Vores talenter viser flaget på Cypern

SIF-træner: Vores talenter viser flaget på Cypern

SIF’s A+ træner Dennis Pedersen opholder sig i øjeblikket på Cypern, hvor han følger SIF’s fire ungdomslandsholdsspillere, der er med på DBU’s træningsophold på Middelhavsøen.

Tirsdag var fire SIF-talenter i aktion på de danske ungdomslandshold, der i øjeblikket opholder sig på træningslejr på Cypern. Magnus Mattsson og Jeppe Okkels var med til at vinde 1-0 med U19-landsholdet, og Frederik Carstensen og Anders Dahl var med i en 3-3 på det danske U16-landshold. Begge kampe var mod værterne.

SIF’s A+ træner Dennis Pedersen, hvis opgave først og fremmest handler om at udvikle klubbens største talenter, er med på Cypern og overværede tirsdagens to kampe.

– Jeppe Okkels spillede på venstre midtbane og Magnus Mattsson på den offensive, centrale midtbaneplads. Okkels var to gange tæt på at score. Hans første afslutning blev reddet af cyprioternes målmand og senere i kampen var han uheldig med at hans afslutning prellede af mod stolpen, fortæller Dennis Pedersen og fortsætter:

– Okkels gik godt med i spillet og traf nogle gode valg, når han havde bolden. Mattsson fik også vist flaget. Cyprioterne stod lavt, men Matsson fandt alligevel rummene og indgik godt i kombinationsspillet. Han fik også vist sine evner til at drible forbi sin direkte modstander.

Mens Okkels og Mattsson var med fra start, blev de to U16-talenter Frederik Carstensen og Anders Dahl, indskiftet undervejs i deres kamp.

– Anders Dahl kom på banen fra 2. halvlegs begyndelse Han arbejdede godt på den centrale midtbane i presspillet og i genpresset. Han fik også vist, at han er en dynamisk spiller, når “vi” har bolden. Frederik Carsten blev skiftet ind kort inde i 2. halvleg på den offensive midtbane. Han fik sat et fint aftryk på kampen og var også tæt på at score med et forsøg tæt under mål. Senere spillede han en holdkammerat fri efter en flot individuel aktion, fortæller Dennis Pedersen.

De danske ungdomslandshold spiller igen torsdag testkampe mod Cypern. U16 spiller kl. 10.00 og U19 kl. 14.00, begge kampe i Aiya Napa.

Læs også: Okkels og Mattsson med i dansk testsejr

Læs også: SIF-talenter i aktion på Cypern

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen