3. september 2018

SIF’s U17-hold spillede 2-2 mod Brøndby

Viljestærkt U17-hold spillede 2-2 mod Brøndby

SIF’s U17 Liga-hold var nede 0-2 mod Brøndby, men fik kæmpet sig tilbage og hentede et point lørdag eftermiddag på JYSK park.

En god afslutning sikrede SIF’s U17 Liga-hold 2-2 lørdag eftermiddag på JYSK park mod Brøndby. Gæsterne bragte sig på 2-0 med 20 minutter igen, men Niclas Holm Pedersen reducerede, og i sidste minut udlignede Frederik Carstensen på straffespark.

– Brøndby voldte os problemer med deres mange folk centralt, som var dygtige til at spille i små rum. Vores pres fungerede ikke ret godt i dag, hverken det høje eller middel. Vi skulle have lavet et par mål i 1. halvleg, så derfor var resultatet vel fair nok. Ros til drengene for at knokle på til det sidste og vise stor vilje i den sidste del af kampen, konkluderede U17-træner Jesper Mikkelsen efter kampen.

I 1. halvleg havde SIF mange muligheder for at komme foran. Både på hurtige omstillinger og godt opbygningsspil producerede hjemmeholdet muligheder, men brændte mere end vanligt. I stedet scorede Brøndby efter 37 minutter på en tilbagelægning, der blev for kort.

I 2. halvleg trak Brøndby sig længere tilbage og lod SIF have bolden. Den havde SIF-drengene dog mest på egen halvdel, og SIF’s bageste havde generelt svært ved at flytte spillet frem. Brøndby scorede til 0-2 efter 79 minutter efter et sent indlæg.

Niclas Holm Pedersen reducerede kort tid efter på et godt indlæg fra Emil Junge. I den sidste del af kampen lykkedes SIF lidt bedre med at presse Brøndby højt, og det gav lidt tryk på gæsternes felt. Alexander Busch fik korrekt tilkendt et straffespark i de døende minutter, og det scorede Frederik Carstensen sikkert på og reddede dermed et point til SIF.

Kampen i tal:
U17 Ligaen, 3. runde, lørdag 1. sepbember kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Brøndby 2-2 (0-1)
Mål: 0-1 Andrew Oseni (37.), 0-2 Christian Friedrich (70.), 1-2 Niclas Holm Pedersen (82.), 2-2 Frederik Carstensen (90., str.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen