3. september 2018

SIF’s U17-hold spillede 2-2 mod Brøndby

Viljestærkt U17-hold spillede 2-2 mod Brøndby

SIF’s U17 Liga-hold var nede 0-2 mod Brøndby, men fik kæmpet sig tilbage og hentede et point lørdag eftermiddag på JYSK park.

En god afslutning sikrede SIF’s U17 Liga-hold 2-2 lørdag eftermiddag på JYSK park mod Brøndby. Gæsterne bragte sig på 2-0 med 20 minutter igen, men Niclas Holm Pedersen reducerede, og i sidste minut udlignede Frederik Carstensen på straffespark.

– Brøndby voldte os problemer med deres mange folk centralt, som var dygtige til at spille i små rum. Vores pres fungerede ikke ret godt i dag, hverken det høje eller middel. Vi skulle have lavet et par mål i 1. halvleg, så derfor var resultatet vel fair nok. Ros til drengene for at knokle på til det sidste og vise stor vilje i den sidste del af kampen, konkluderede U17-træner Jesper Mikkelsen efter kampen.

I 1. halvleg havde SIF mange muligheder for at komme foran. Både på hurtige omstillinger og godt opbygningsspil producerede hjemmeholdet muligheder, men brændte mere end vanligt. I stedet scorede Brøndby efter 37 minutter på en tilbagelægning, der blev for kort.

I 2. halvleg trak Brøndby sig længere tilbage og lod SIF have bolden. Den havde SIF-drengene dog mest på egen halvdel, og SIF’s bageste havde generelt svært ved at flytte spillet frem. Brøndby scorede til 0-2 efter 79 minutter efter et sent indlæg.

Niclas Holm Pedersen reducerede kort tid efter på et godt indlæg fra Emil Junge. I den sidste del af kampen lykkedes SIF lidt bedre med at presse Brøndby højt, og det gav lidt tryk på gæsternes felt. Alexander Busch fik korrekt tilkendt et straffespark i de døende minutter, og det scorede Frederik Carstensen sikkert på og reddede dermed et point til SIF.

U17 Ligaen, 3. runde, lørdag 1. sepbember kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Brøndby 2-2 (0-1)
Mål: 0-1 Andrew Oseni (37.), 0-2 Christian Friedrich (70.), 1-2 Niclas Holm Pedersen (82.), 2-2 Frederik Carstensen (90., str.)