3. september 2018

Flot U19-sejr over Brøndby

En flot kollektiv præstation og sejrsmål af Oliver Haurits sikrede SIF sejr på 2-1 over Brøndby lørdag på JYSK park.

SIF’s U19 Liga-hold vandt lørdag en flot sejr på JYSK park over Brøndby. Oliver Haurits, der hidtil i denne sæson har været med SIF’s NordicBet Liga-hold, sørgede for sejrsmålet i slutningen af 2. halvleg.

– En flot kollektiv præstation af drengene. Nu gælder det om at holde snuden i sporet og reproducere vores fine præstation til næste kamp, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

SIF startede kampen rigtig godt og vandt duellerne, tilspillede sig en del chancer og fik spillet forbi Brøndbys første og blev spilvendt. Dermed løb Brøndby mange meter. SIF kom da også fuldt fortjent foran efter et hjørnespark ved første stolpe, hvor Frederik Alves nåede højest.

Brøndby spiste sig gradvist ind i kampen i de sidste 10 minutter af 1. halvleg, og SIF begik et klodset straffespark, som Brøndby scorede på kort før pausen.

Fra starten af 2. halvleg var Brøndby bedst og havde store chancer for at komme foran, men SIF-forsvaret reddede først på stregen ved Mikkel Juhl og derefter var det Frederik Alves, der fik clearet. Efter 20 minutter med Brøndby dominans blev det igen SIF, der overtog kampen og skabte store chancer på omstilling på omstilling.

– Men vi mangler lidt akkuratesse i vores sidste aflevering til afslutning, forklarer Thomas Loft.

SIF sluttede en flot præstation af med sejrsmålet til 2-1 ved Oliver Haurits.

U19 Liga, 4. runde, lørdag 1. september kl. 13.00 på JYSK park:
SIF – Brøndby 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 Fredrik Alves Ibsen (19.), 1-1 Agust Evald Hlynsson (43.), 2-1 Oliver Haurits (83.)