1. november 2020

Vikar-træneren var tilfreds

Peder Knudsen trådte ind i chefrollen med kort varsel og var glad for det han så i søndagens 4-1 sejr over Vendsyssel. 

Normalt fører Peder Knudsen en stilfærdig tilværelse i forhold til offentligheden som assistenttræner for Silkeborg IF’s 1. divisions-hold. Søndag trådte han imidlertid frem i rampelyset i fravær af corona-ramte Kent Nielsen, og det var en både tilfreds og glad vikar-træner, der gjorde status efter 4-1 sejren over Vendsyssel FF.

– Når vi spiller vores spil, så er vi gode, men vi har også en periode i 1. halvleg, hvor vi ikke er så gode, som vi gerne vil være. Vi kommer tilbage på sporet efter pausen og går ind og viser, at vi er dygtigere end de andre. Det er vigtigt, at vi holder fokus på de rigtige ting og lægger nogle nuancer på vores spil, for de andre lurer os jo også henad vejen. Når vi ikke slår tingene for stort op og gør de enkle ting, så er vi gode, konkluderede Peder Knudsen bagefter.

Svær uge
Peder Knudsen så indsatsen og sejren i lyset af en svær uge, som både spillere og staben omkring holdet har været igennem med daglige nye tilfælde af covid-19 smitte.

– Selvfølgelig skal man også se det i lyset af det. Spillerne har været igennem en speciel uge, og de har vi andre også, og dér er det en fin præstation, de går ud og leverer. Stort set hele vejen holder de fokus og præsterer godt i forhold det, vi kan forvente af dem. Det var glædeligt, sagde han.

– Jeg er glad for at vores offensiv laver mål og glad for at vores målmand tager nogle redninger, på et tidspunkt, hvor vi har brug for det, og jeg synes egentlig også, at vores forsvar gør det godt. Der er lige en enkelt svipser, men ellers var det primært standarder, de var farlige på, og dér vidste vi godt, at vi ville blive hårdt matchet. Det var også dejligt at se Gustav (Dahl) i en hel kamp igen. Alt i alt kan jeg kun være tilfreds. Det var positivt, konkluderede Peder Knudsen, der også vil lede træningen i den kommende uge frem mod HB Køge-kampen i Kent Nielsens karantæne-fravær.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen