15. april 2022

Vi viste klassen

Cheftræner Kent Nielsen var en glad mand oven på Silkeborg IFs meriterende 3-1 sejr over FC København, hvor SIF på flere parametre viste klassen.

– Vi måtte grave dybt efter det i dag, men det er også rigtig fedt at vinde i en kamp, hvor vi ikke nødvendigvis var det bedste hold rent spillemæssigt. Især i første halvleg lukkede FCK godt ned for os med et stærkt pres, og sådan kan det være at møde de bedste. Men i anden halvleg fandt vi noget indædthed frem og gik ind og kæmpede om det hele og fandt lige de sidste procenter i duellerne – og så fangede vi dem ude af position et par gange, fandt pladsen og udnyttede nogle gunstige situationer. Jeg vil mene, at det er den første sejr i sæsonen, hvor vi ikke nødvendigvis var det bedste hold, lød det fra cheftræner Kent Nielsen kort efter kampen.

– Vi har en god keeper i Nicolai Larsen, og der var også andre gode præstationer. Og så var det stærkt at se, hvordan vi viste klassen i vores omstillingsspil, hvor vi kan være rigtigt gode. Vi er et svært hold at møde, og sejren i dag viser, at vi også kan finde ud af at knokle os til det på en dag, hvor modstanderen overordnet set var bedst. Men uanset må vi sige, at en sejr over FC København er en milepæl for os, sluttede cheftræneren.

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen