18. april 2022

Truppen til Randers-kampen

Brandvarme Søren Tengstedt, der fik hul på scorings-bylden mod FC København forleden, er blandt de 18 udvalgte SIFere til tirsdagens udekamp i Randers.

Tirsdag den 19. april klokken 19.00 på Cepheus Park Randers
Randers FC – Silkeborg IF
Køb billetter her
Tag med fanbusserne – klik her

Der står særdeles vigtige point på spil, når Silkeborg IF tirsdag aften drager til det kronjyske. Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en svær opgave mod en modstander, der gjorde det rigtig vanskeligt for SIF ved sidste besøg.

– Da vi spillede i Randers for godt en måned siden, leverede vi velsagtens sæsonens dårligste præstation rent spillemæssigt. Det skyldtes ikke mindst Randers’ gode, energiske og meget afstemte indsats, som gjorde det vanskeligt for os. Forhåbentlig er vores eget spil bedre tirsdag aften, for det kræver endnu en toppræstation af os, hvis vi skal lykkes med at tage alle tre point med hjem til Silkeborg – og det er selvfølgelig dét, vi går efter. Vi kommer med masser af selvtillid oven på sejrene over Brøndby og FC København, men Randers på udebane er en helt anden opgave, og vi har stor respekt for den modstander, vi står over for, siger cheftræneren.

SIFs trup til kampen:
Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
Joel Felix
Alexander Busch
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Rasmus Carstensen
Lukas Engel
Mark Brink
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Nicolai Vallys
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen