19. april 2022

Læs magasinet SIF IN BUSINESS

SIFs halvårlige magasin, SIF IN BUSINESS, er på gaden med en frisk udgave, der forleden udkom sammen med Midtjyllands Avis. Magasinet kan også læses elektronisk.

Magasinet SIF IN BUSINESS er SIF’s halvårlige udgivelse, der udkommer hvert år i april og september. Magasinet distribueres i 10.000 eksemplarer sammen med Midtjyllands Avis og fortæller historier fra koncernen Silkeborg IF Invest A/S – både fodbold-delen, Papirfabrikken og Radisson Blu Hotel.

I det nyeste magasin bringes ud over adm. direktør Kent Madsens forord blandt andet historier om koncernens årsresultat, højrebacken Rasmus Carstensen, perlebryllup med 26 partnere, skiftedag i bestyrelsen, comeback til en gammel kending i kælderen og et boomende tilskuertal m.m.

Er du ikke abonnent på avisen, kan magasinet afhentes i fysisk form i SIFs administration på JYSK park, 3. sal – der er åbent hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Desuden er det muligt at læse det nyeste magasin her i elektronisk form.

Læs både den nyeste og de tidligere udgivelser her: https://www.silkeborgif.com/klubben/fodbold/magasinet-sif-in-business/

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen