15. april 2022

Sejren skulle kriges hjem

Umiddelbart efter torsdagens 3-1 sejr over mesterskabsfavoritterne fra FC København kommenterede Anders Klynge og Sebastian Jørgensen på kampen.

Midtbanedynamoen Anders Klynge var første mand til at sætte ord på sejren.

– Det er superfedt, og det er en fantastisk følelse at stå tilbage med – at vi kan slå to hold, der er så gode, giver selvtillid. I 1. halvleg var FCK gode, og de fik presset os ned i eget felt, så vi ikke kunne komme af med bolden. Vi ændrede nogle ting i pausen, så vi var mere kyniske og spillede vores eget spil i 2. halvleg, og det gav pote.

Herefter kommenterede Anders Klynge på den anerkendelse og ros, som Silkeborg-holdet har fået på det seneste – blandt andet fra FCK-spillerne.

– Det er selvfølgelig dejligt og fedt at få anerkendelse fra de store hold. Vi er meget bevidste om, hvordan vi skal spille, og det har folk lagt mærke til. Når vi gør det godt, får vi ros, fordi vi har en spillestil som folk kan lide, og som er seværdig, lød det fra Klynge.

Herefter kommenterede Sebastian Jørgensen på sejren og SIFs nuværende situation i mesterskabsspillet.

– Der var en del, der havde dømt os ude efter de fire nederlag, men nu er vi i høj grad tilbage med to sejre over Brøndby og FCK, og det er selvfølgelig superfedt. Jeg tror aldrig, at jeg har løbet så meget i en fodboldkamp, som jeg gjorde i dag. Vi vidste fra start, at det ville blive en kamp, hvor vi skulle kæmpe for det og krige den hjem, hvis vi skulle vinde. Da vi fik scoret i 2. halvleg, løsnede kampen op, FCK kom længere frem på banen og det udnyttede vi til at lukke kampen, lagde Jørgensen ud.

Herefter satte den talentfulde kantspiller ord på, hvordan det er at score tre mål på et FCK-hold, der har været solide i defensiven igennem en længere periode.

– FCK har været skarpe defensivt i lang tid, men vi havde også set, at vi ville få muligheder for at score imod dem – vi tror på, at vi kan score mod alle modstandere, og det viste vi dag.

Til sidst så Sebastian Jørgensen frem mod tirsdagens kamp mod Randers FC.

– Vi havde problemer, sidst vi mødte Randers, så vi skal selvfølgelig ud at tage revanche på tirsdag. Vi skal tage momentum med fra de to seneste kampe, for det bliver en svær opgave, som venter os dér. Vi skal have stor respekt for Randers, for de er et godt hold, men vi tror også på, at vi kan vinde over alle hold, afsluttede en tydeligt glad Sebastian Jørgensen.

Interview: Anders Mathiasen

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen