10. april 2022

“Vi var sultne efter revanche”

Umiddelbart efter søndagens sejr over Brøndby IF kommenterede Lukas Engel, Tobias Salquist og Nicolai Vallys på kampen.

Lukas Engel var første mand ude af omklædningsrummet, og han var en tydeligt glad mand efter en tiltrængt sejr.

– Vi har været sultne efter at få revanche efter sidste kamp mod Brøndby – sidst spillede vi bedst, og det synes jeg også vi gjorde i dag. Jeg synes, det var en låst kamp, indtil vi fik det første mål, og de fik et rødt kort. Vi var gode på bolden i dag, og Brøndby stillede sig langt tilbage, og det passede os godt, konstaterede den farlige venstre-back.

Herefter var det Tobias Salquist, der kommenterede på sejren og sit eget mål.

– Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle score sådan et mål, men det var dejligt at slå tilbage efter en sløj indsats sidst mod FC Midtjylland. Brøndby stillede sig lidt længere tilbage i dag i forhold til sidst, vi mødte dem. I dag viste vi, at vi har kvaliteterne til at vinde over et rigtig godt hold, og vi viste, at vi har kvaliteten til at vinde over de bedste, forsikrede en tilfreds Tobias Salquist.

Til sidst var det den altid farlige kantspiller Nicolai Vallys, der kommenterede på sejren.

– Det er fantastisk at spille mesterskabsspil på JYSK Park – det var det, vi havde som mål, allerede da sæsonen startede. Det er de kampe, vi gerne vil spille, og det er de hold, vi vil måle os med. Det var en mere lukket kamp i dag i forhold til sidst, vi mødte Brøndby. I den sidste kamp var spillet flottere fra vores side, og vi kom frem til flere store chancer – det var der ikke i dag. Til gengæld udnyttede vi vores chancer og havde den kynisme, som vi ikke havde sidst, sagde Vallys.

Til sidst kommenterede Vallys på næste kamp, der allerede er på torsdag, hvor FCK står på menuen.

– Det er uden tvivl en dejlig menu, vi står over for på torsdag. Forhåbentligt kan vi fylde stadion igen og give tilskuerne noget at klappe af. Vi kommer til at spille på samme måde på torsdag, som vi altid gør. Vi kommer ud til kampene for at vinde dem, og det vil vi gå efter på torsdag også, afsluttede en tydeligt glad Nicolai Vallys.

Interview: Anders Mathiasen

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen