7. april 2023

”Vi trådte i karakter efter pausen”

Pelle Mattsson spillede alle 90-minutter, da SIF torsdag aften sikrede sig videre avancement i pokalturneringen efter en samlet sejr på 5-2 over SønderjyskE. Midtbane-manden var yderst tilfreds med indsatsen efter pausen, som sikrede sejren.

– Vi er videre i pokalturneringen, hvilket er det vigtigste, men det blev for åbent og vildt i 1. halvleg. Vi spillede ikke godt der, men det var stærkt, at vi formåede at komme tilbage efter pausen. Vi var alle enige om i pausen, at vi skulle glemme 1. halvleg, for den kunne vi ikke bruge til noget.

– Vi skulle komme blæsende ud efter pausen og vinde 2. halvleg, og det formåede vi. Vi var simpelthen ikke gode nok i begge ender af banen i 1. halvleg. Vores pres hang ikke sammen, så de fik for meget tid på bolden, mens vi også mistede for mange bolde og ikke var modige nok til at spille de afgørende bolde, når vi havde muligheden. Vi er gode, når vi tør spille med mod, men det turde vi ikke i 1. halvleg, lød det indledningsvis fra midtbanemanden Pelle Mattsson, der herefter kommenterede på ændringerne i pausen, som viste sig at være afgørende for SIF-comebacket.

– Folk var ikke i chok i pausen, men vi skulle lige sluge, at der altså stod 0-2 efter de første 45 minutter. Vi kom frem til nogle udmærkede chancer i 1. halvleg, men det var ikke nok, fordi vores spil ikke hang sammen generelt. Vi ændrede nogle ting i pausen, hvor bl.a. Mark Brink kom ind og Sonne kom over på sin højre back. Mark er dygtig og sikker på bolden, og han har spillet mange kampe i SIF-trøjen, så han ved, hvad det handler.

– Dog trådte alle spillere i karakter efter pausen og viste en anden gejst end i 1. halvleg, hvilket var nødvendigt for at vi kunne vende det, lød det uddybende fra Mattsson, inden han kommenterede på sin egen rolle på midtbanen, som var lidt anderledes efter pausen, hvor Mark Brink kom ind på den defensive midtbane.

– Jeg synes, at jeg gjorde det fint på 8´er-positionen, som er lidt længere fremme på midtbanen. Det er ikke så fremmed for mig, for jeg har i hele min ungdom spillet på den position, så det faldt meget naturligt at rykke mig lidt længere frem, da Mark kom ind på den defensive midtbane. Jeg føler mig tryg på alle positioner på midtbanen, og det synes jeg også, at man kunne se i dag, kom det fra Pelle Mattsson inden han så frem mod semifinalen samt en evt. finale i Parken.

– Det er uden tvivl en stor motivation, at man kan stå i pokalfinalen, hvis man går videre fra de næste to kampe. Man kan nærmest se pokalfinalen ude i horisonten, hvilket er noget vi går efter at nå og altid har gjort. Vi forfølger vores drøm om at nå finalen og vinde den, og vi vil gøre alt for at nå dertil, lød det til sidst knastørt og selvsikkert fra Pelle Mattsson.

Læs meget mere om sejren over Sønderjyske her.

Du kan også læse et interview med Alexander Busch som scorede sit første mål for SIF.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen