7. april 2023

Kent roser debutanter: “Mere i vente”

Kent Nielsen roser de to unge SIF-debutanter, Oskar Boesen og Asbjørn Bøndergaard, til skyerne.

Skærtorsdag var en stor aften for Oskar Boesen og Asbjørn Bøndergaard.

De unge SIF-talenter fik begge deres førsteholdsdebut i pokalsejren over Sønderjyske.

Cheftræner Kent Nielsen var glad for, at U-talenterne begge kom på banen, og det bliver næppe sidste gang, tilskuerne på JYSK park kommer til at se Boesen og Bøndergaard folde talentet ud på kunstgræsset.

– Der er helt sikkert mere i vente fra begge spillere. De er enormt talentfulde, og det er fuldt fortjent, de har fået deres debut. Det er ikke noget, der bare sker af sig selv, sagde Kent Nielsen og fortsatte.

– Boesen og Bøndergaard var begge med på træningslejren, og de har trænet godt med her i påskedagene. Det var ikke fordi, de bare skulle ind og have debut. De havde fortjent det.

– Nu har de nået en milepæl, men det er også det sværeste skridt, de skal tage nu. Nu skal de prøve at bygge på og bide sig fast omkring førsteholdet. Det har de begge talentet til, lød de rosende ord fra Kent Nielsen.

For Oskar Boesen var debuten på JYSK park noget, som han sent vil glemme.

– Det er helt vildt og nervepirrende at løbe ind til sin debut. Men det er et af højdepunkterne i mit liv indtil nu. Jeg kunne fornemme, da vi kom foran, at jeg havde en chance for debut, og så begyndte det at kilde lidt i maven. Jeg nåede at blive lidt nervøs, men så snart man er inde i kampen, så går det væk, lød det fra Oskar Boesen.

Samme fornemmelse havde Asbjørn Bøndergaard.

– Det var fedt og noget, som jeg havde drømt om længe. Det var en forløsning, da jeg hørte, jeg skulle gøre mig klar. Nu skal jeg klø på og få endnu flere indhop!

Silkeborg tager tirsdag aften imod AC Horsens på JYSK park.

Måske er der plads til Boesen og Bøndergaard i truppen igen, men uanset hvad, så kom og støt drengene i jagten på 7. pladsen – køb billet her !!!

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen