15. juli 2022

Vi tager til Lyngby med respekt og ydmyghed

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til søndagens sæsonpremiere i Lyngby, hvor SIFerne skal op imod et dygtigt oprykkerhold, som både offensivt og defensivt har masser at byde på.

3F Superligaen, 1. spillerunde – søndag den 17. juli 2022 kl. 14.00 på Lyngby Stadion
Lyngby BK – Silkeborg IF
Køb billetter her *

Ventetiden er endelig ved at være forbi, og søndag går det igen løs for Silkeborg IF i 3F Superligaen, når Lyngby tager imod i det storkøbenhavnske. Cheftræner Kent Nielsen glæder sig til opgaven, som han ser på med stor respekt og ydmyghed.

– Lyngby er en traditionsklub, som det er godt at se tilbage i Superligaen. De har et rigtig fint hold og et godt stadion med gode fans, og det er notorisk et svært sted at spille. De har en god blanding af rutinerede kræfter og som altid i Lyngby en masse spændende talenter, og det er et meget kompetent hold, som især defensivt har udviklet sig disciplineret. Offensivt har Lyngby altid været en mundfuld med deres kreativitet og målsøgende attitude, men jeg synes også, at de nu har tillagt sig en styrket defensiv struktur. Så det bliver en kamp, hvor vi kommer med masser af respekt og ydmyghed, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– For vores eget vedkommende har vi haft en god opstart med tre sejre i tre træningskampe, men resultaterne har faktisk været bedre end spillet. Vi har ikke helt ramt vores flow konsistent endnu, men sådan er det ofte i en opstart – og i glimt har vi alligevel vist eksempler på det, og det har så givet os sejrene. Det er vi heller ikke for fine til at glæde os over, og det er også en styrke at kunne vinde på flere forskellige måder. Sidste sæson er efterhånden en saga blot, og nu gælder det en helt ny turnering, hvor vi alle sammen begynder forfra. Det glæder vi os til, slutter cheftræneren.

*: For adgang til udebaneafsnittet: Vælg ”Brolægning Sjælland-Tribunen” under billettype. Herefter kan du vælge billettype, hvor du kan vælge at købe billet til udebaneafsnittet. Udebaneafsnittet er placeret til venstre på langsiden med teksten ”Udebanehold”

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen