25. februar 2022

”Vi bliver en mundfuld for AaB”

SIFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til søndagens opgør i Aalborg mellem to stærke hold, der går ind til kampen med en frisk sejr i bagagen.

Søndag klokken 14.00 på Aalborg Portland Park tager AaB imod Silkeborg IF i forårets anden spillerunde. Begge hold går ind til kampen med tre friske point under bæltet – i og med, at SIF vandt med 3-0 over Vejle, mens AaB snuppede en 2-0 sejr i det vestjyske mod FCM.

– Begge hold fik en næsten perfekt start med tre point og clean sheet, og for både vores og AaBs vedkommende i kraft af en ganske helstøbt indsats. For de fleste var det en overraskelse, at AaB kunne vinde i Herning, men jeg må sige, at det skete fuldt fortjent. Så alt i alt lugter det af en fin kamp mellem to formstærke hold, der begge vil komme til at udfordre modstanderen, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi ved, at AaB er velorganiserede, kreative, dynamiske og farlige på standarder, og vi vil formentlig blive udfordret på vores organisation både defensivt og offensivt. Opgaven kommer til at kræve stor bevægelighed fra vores side – lige som det gjorde for at nedbryde Vejle forleden. Da vi mødte AaB i 3. spillerunde tilbage i starten af august, blev det 0-0 efter en underholdende kamp, hvor der var godt med tilbud i begge ender. Forskellen til i dag er for vores vedkommende, at vi nu hviler i en meget større tryghed i konceptet og har tanket masser af selvtillid i løbet af sæsonen. Vi er mere afklarede og vel nærmest veldokumenterede i dag, og vi bliver helt sikkert en mundfuld for AaB, hvis vi rammer vores topniveau. Vi har fået bygget et solidt fundament, og vi ser stærke ud, slutter cheftræneren.

Køb billet til kampen i Aalborg her: https://billet.aabsport.dk/
Tag med fanbusserne her: https://sifosis.safeticket.dk/75708/Bustur_til_AaB

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen