18. marts 2019

Vendelbo: Vigtigt at vinde, selvom vi ikke spiller godt

Vendelbo: Vigtigt at vinde, selvom vi ikke spiller godt

Det blev en hektisk kamp, som til sidst faldt ud til SIF’s fordel, da Silkeborg IF og FC Fredericia tørnede sammen. Til kampen var Mikkel Vendelbo blevet rykket ned fra midtbanen til midterforsvaret.

Der blev rokeret en smule rundt på SIF-holdet til topkampen mod FC Fredericia. Simon Jakobsen blev byttet med Stephan Petersen. En udskiftning som gjorde, at Magnus Mattsson blev rykket ned på den centrale midtbane, og Mikkel Vendelbo kom ned i midterforsvaret.

– Jeg havde et par opspilsfejl, der var lidt dumme. Men overordnet set, så synes jeg, at det var en okay indsats, lød det fra Mikkel Vendelbo efter kampen.

Opgøret mod FC Fredericia blev aldrig den helt store spillemæssige oplevelse for SIF-holdet, som havde svært ved at diktere spillet i topkampen. Alligevel lykkedes det at hive alle tre point hjem, hvilket glæder Vendelbo, som var SIF-anfører i søndagens kamp.

– Det er da utrolig vigtigt, at vi viser, at vi også kan vinde, når vi ikke spiller så godt, fortalte Vendelbo, som samtidig også bider mærke i forårsstarten, hvor SIF har hentet syv point i de første tre kampe.

– Vi har stadig ikke tabt endnu. Vi er kommet ind i den der stime med at vinde kampe, og i hvert fald ikke tabe dem. Det er altid vigtigt, fastslår Vendelbo, som sammen med SIF-holdet allerede skal i aktion onsdag igen, når holdet drager til Lyngby.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen