18. marts 2019

U15: Fortjent sejr og øvelser med bold

U15: Fortjent sejr og øvelser med bold

SIF’s U15 Liga-hold vandt en fortjent men smal sejr over et defensivt indstillet TRIF-mandskab og er nu godt i gang med forårs-turneringen.

Efter snigpremieren og det uafgjorte resultat mod AaB for to uger siden kom SIF’s U15-hold for alvor igang med forårets turnering lørdag, da TRIF fra Rønde var på besøg på Søholt. Det blev til en fortjent, men smal sejr for Casper Røjkjærs mandskab.

– Det blev en kamp, hvor vi fik lov at øve os rigtig meget med bolden. TRIF havde kampen igennem et meget lavt udgangspunkt og forsvarede sig dybt, siger U15-træneren.

Lasse Kaihøj gjorde det tidligt til 1-0, da han opfangede en løs bold i feltet, og SIF gik til pause foran 1-0 efter en halvleg, hvor SIF havde været klart bedst.

I 2. Halvleg kom SIF foran 2-0 ved Jonathan Pang efter godt kombinationssspil med Asbjørn Bøndergaard. Ud af ingenting lykkedes det TRIF at score med 10 minutter igen, og derfra blev det lidt for spændende. Det lykkedes dog SIF’erne at holde stand kampen ud.

– Generelt en ok præstation. Jeg synes dog at vi skal være mere suveræne med bolden, og vi kunne have skabt endnu flere chancer, end vi gjorde. Det skal siges, at vi brændte 3-5 100 procents chancer i kampen.

– Men jeg synes at vi til tider spillede for smalt i dag og vi lykkedes ikke helt med at komme ned bag TRIF’s forsvar nok gange. Det var en kamp, hvor vi virkelig fik lov til at øve os i de små detaljer såsom at spille bolde med rette fart og på rette ben, da det var de små detaljer som afgjorde om vi kunne komme igennem, fortsætter Casper Røjkjær.

Næste opgave for U15-holdet er søndag, hvor Røjkjærs mandskab skal på besøg hos IF Lyseng.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 1. runde, søndag 17. marts kl. 12.15 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – TRIF 2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Lasse Kaihøj (4.), 2-0 Jonathan Pank (47.), 2-1 Cilas Martinsen (53.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen