6. april 2019

Vendelbo vender tilbage efter karantæne

Vendelbo vender tilbage efter karantæne

Mikkel Vendelbo er tilbage i den trup, der i morgen tidlig drager mod Roskilde i jagten på forårets første udebane-sejr. Til gengæld er anfører Dennis Flinta ude med en mindre skade.

SIF har gode erfaringer med i bussen, når truppen søndag morgen drager mod Roskilde for at spille udekamp i Domkirkebyen. Sidst SIF var på besøg hos FC Roskilde, blev det til en sejr på 1-0 i Michael Hansen debut som træner for SIF. Og sidst de to hold mødtes – det var så sent som i forårspremieren 3. marts på JYSK park, vandt SIF 3-1.

Der er dermed optimisme med på turen over Storebælt i SIF’s jagt på forårets første sejr på fremmed græs og såmænd også første mål efter 0-0 i Næstved og 0-2 i Lyngby i de to udekampe, SIF hidtil har spillet i foråret.

Lørdag formiddag trænede SIF-truppen sidste gang inden kampen, og efter træningen udtog Michael Hansen de 18 spillere, der skal med søndag morgen. I forhold til seneste kamp – hjemmesejren på 4-2 over HB Køge – glider Mikkel Vendelbo ind efter overstået karantæne, mens Dennis Flinta må sidde over med en mindre skade. Stephan Petersen er også klar igen og med i Roskilde.

Dermed ser truppen således ud:

4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Stephan Petersen
8. Andreas Heimer Hansen
9. Skhodran Maholli
13. Mikkel Vendelbo
16. Peter Friis Jensen
18. Pelle Mattsson
20. Marc Rochester Sørensen
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Jeppe Okkels
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
29. Ronnie Schwartz
30. Oscar Hedvall
32. Frederik Alves Ibsen

Sebastian Jørgensen er ligesom Dennis Flinta ukampdygtig med en mindre skade. Jeppe Gertsen og Gustav Dahl er fortsat langtidsskadede og formentlig ude for resten af sæsonen.

Der er kampstart i Roskilde Idrætspark kl. 13.45. Kampen vises ikke direkte på tv, men mål  kan ses undervejs i TV3 Sports direkte transmisson fra opgøret mellem Viborg og Nykøbing FC.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen